Tuesday, 22 November 2011

TAHNIAH HARIMAU MUDA!!!! | teruja tengok kalendar

me tgk match Malaysia vs Indonesia last nite dari awal minit permainan sampai selesai sesi penyampaian pingat wokeh!!

bangga and terharu bila team Malaysia menang--time penalti tu siyes me rasa sgt debar2, mcm nak luruh jantung gitu--esp time fakhri tak dpt sumbat goal tu :p....bagaimana agaknya perasaan dan emosi players yg berada dlm actual event tu....bermain di negara org kan...memang stress level tahap maksima tu...

apa2 pun moga2 prestasi bola sepak Malaysia akan terus meningkat selepas ini...amiin

------------------------------------------------------------------

wohooo byknya public holiday jatuh ari ahad--which means isnin cuti (extended weekend tu!!)...and kelas me ari isnin terpaksa ler diganti..nasib baik ada 2 kelas ajer setiap ari isnin :)


cuti awal muharram next weekend, me plan nak balik kg...harap2 tak banjir...trg dh start banjir and pindah2 pun...


cuti masa bday sultan selangor, me & family nak gi cuti2 melaka 3d2n :)

cuti krismas mr hubby kata boleh balik kg lagi..yeayyy

note : beshnya byk cuti2 :) uolls mesti ramai pegi holiday kan sbb ujung thn kan...ada yg cuti2 obersi tu...


9 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kami baru plan nak pi, tak jauh kot kalo last minit pi PD je la...

mama tisya said...

mmg best kalo jatuh ari ahad dpt ganti senin tp tksuka kalo jth ari sabtu rugi tkde ganti..nextyear pn byk cuti pjg gk..bestnye kalo dpt cuti2 overseas kn..hehehehhe

tahniah utk msia even kita tk tgk tp bc status kwn2 kt fb & org2 kt umh dok bersorak dh tau meriah sungguh

marinahunny said...

rancang cuti awal mesti best ;)

Nana said...

adeh mmg nak gugur jantung malam tadi heee

cikpia said...

congratulations harimau malaya!

me pun plan nak pi jenjalan ujung tahun ni.... tapi dekat2 jer la, musim ujan kan......

Ummi Dania Yasmine said...

best cuti2 :-)

Ryha Feyzal said...

Kak Suzie,
saya ada hantar email di suzie284@yahoo.com. Nanti jangan lupa check ye.
Thanks.

mama rifQy said...

wah..na pon tak sabar nak cuti !!next week adalah hari cuti sedunia..kelas ade selasa je..yang lain..cotii !! habiskan cuti annual

*mai le singgah TRG..hehehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lum plan apa2 lagi ..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails