Wednesday, 23 November 2011

Rain rain go away

ptg semlm me call my mom....memang kat kelate hujan non stop pun...and air dh naik kat tmpt2 yg rendah cthnya pasir puteh
kat  trg memang dh start pindah2 pun those yg affected by banjir..

my SIL bagi me link kat FB :
https://www.facebook.com/informasibencana?sk=wall

ni pic from utusan online


Keadaan jalan yang ditutup akibat banjir di Kampung Pengkalan Ajar Hulu Terengganu, semalam.
nampak gayanya...mcm me tak dpt balik kg jer weekend ni :( :(

memang sekrg musim hujan pun esp kat pantai timur...

note : my ariff demam panas teruk since semlm...and batuk yg sgt teruk..ari ni rasanya me tak dpt pegi keje ni..


12 comments:

mama tisya said...

mmg tgh musim ujan la skarang...oh kt kb pn dh start naik air gk ye..so jd ke blk kb nanti ??

dh msk ubat bontot ke kt ariff??smoga die cpt baik

me suya said...

Lol..baru nak balik KB minggu ni. ermm risau la pulak kot banjir even my house tak pernah banjir pun.. risau jalan nak balik nu jerrr

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

moga arif cpt sembuh.. cuti mmg habis sbb anak2 je suzz.. kalau anak2 sakit mmg kesian sangat

cikpia said...

kat kedah pun mama kata dok ujan teruk. harap2 tak banjir teruk macam aritu...... pity sangat tengok diaorang (mangsa banjir)...

Cik Bambam said...

kakak kita kat kelate pon nak dtg cni be4 banjir makin teruk.. x pasal2 x dpt bercuti kat cni nnt.. :P

AkmaFaizal said...

la..aritu abgnye demam, ni adik plak..semoga cepat sembuhlah ek..Amin

nak balik pantai timur kena tunggu bulan Jan nnt..time tu dah surut kot..sabarlah..smua ade hikmah tu.

nape tak ajak org kg dtg sini??

AyuArjuna BiGoshh said...

hmmm my SIL pun inform banjir kat kaw umah. moga arief cepat sembuh ya

MamaYatie said...

tengok tajuk teringat persembahan my Angah last week, lagu rain,rain go away sambil pakai rain coat..hehee

tak leh nak tahan dah MZ..mmg standby jer la Trg, Kelate, johor..apapun semoga keluarga kita dijauhkan dari sbrg musibah. my family dtg sini weekend br ni, masa balik tak berani lalu jerangau-jabur takut sangkut...alhamdulillah masa tu takde jalan naik air lagi..

Ummi Dania Yasmine said...

moga cepat sembuh lil ariff!!!

mama rifQy said...

mmg tgh musim ujan!! tuh la..terPK banyak kali..camn enak balik umah mak weekend ni!! sbb banjir!!

Kak Aya said...

kat trg, mmg non stop jugak hujan, mengikut kata mak kak aya pokok2 pun ada yang tumbang..

kak aya rindukan suasana musim tengkujuh tp dah lama tak merasai suasana begini sejak bekerja di KL

SyUhAdA said...

tu la..skang nie asyik hujan jer..

p/s:smoga arif cpt smbuh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails