Tuesday, 15 November 2011

Purple Day sounds cool | jatuh chenta dgn PURPLE

my fav colours are pink & red...tapi lately mcm dh tersuka plak kat warna ungu (PURPLE)....

anyway, masa pegi KLCC ari jumaat lps, ternampak ada promo purple day...staff KLCC semua pakai bj purple..nampak comel ajer :)

what is purple day yer?

rupa2nya something to do with autism...kalau pink, related with breast cancer


note : ada jer anak my colleague yg autism ni...nampak mcm normal tapi tergolong dlm anak2 istimewa...Ya Allah, lindungi me dari diuji dgn ujian2 yg sebegitu..


8 comments:

Nana said...

em..saya ada juga kwn anak dia autism, sian..smpai skang xleh cakap baya damia anak dia..comei sgt...

AyuArjuna BiGoshh said...

i pun rs purple ni sweet jer kaler dier

Nazz@Purple said...

nazz tak tau pun pasal purple day ni..tq 4 the info

cikpia said...

lets support purple day!!!

Chekgu Azrine said...

Good info to know..thanks 4 sharing ye mz

SyUhAdA said...

comey jer kaler pupel..

nUR_rOsALiNdA said...

Autism ni x semestinya lembab tau kak..Dia cam sesuatu yg terlebih..Sama ada terlebih lembab atau terlebih pandai..Bill Gates tu Autism tau :-)

tiefazatie said...

cantikkan..baru je dgr kat radio psl nie sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails