Friday, 18 November 2011

Rasanya 1st time menang MOVIE TIXS tahun ni :)

dulu2 me memang selalu menang movie tix--thn ni sbb me tak aktif join contest kat GSC online, so tak de lah dpt hadiah movie tixs--me memang tak join kalau hadiah tix utk screening preview sbb sah2 tak leh attend sbb waktu mlm kan..me & kids jenis tak kuar mlm--pukul 9 mlm dh selamat zzzz every day gitu

anyway, semlm ternampak result Cadbury Happy Dedications kat FB..me antar 2 entries ie satu nama me and satu nama hubby---kena tulis idea utk dedication yg kreatif & special--jenuh gak nak cari idea hehhe me join contest kat FB mana2 yg bukan voting based and kalau me rasa hadiah yg kena dgn taste me and me tgh ada masa+mood nak join time tu hehhehe--kalau yg like2 tu, me memang tak join and me sejujurnya tak berapa rajin nak like2 utk saper2 yg suruh like tu, unless kwn2 baik or teman2 rapat sbb tak sampai ati plak nak decline


nama mr hubby sangkut menang hadiah saguhati hehheh dpt ler sepsg tix movie GSC-yg penting open tisx hehheh :) yeay...pendek jer yeay sbb tak de rezeki menang hadiah utama hehehhe

note : 8th winning for Nov 2011, alhamdulillah


8 comments:

Salina@IbuAqil said...

Tahniah MZ.. X per rezeki gak menang tuh.. ;)

Ardini Humaira said...

tahniah kak! bertuahnya akak suami isteri :)

Lin Azlina said...

xkisahla menang apapun..janji best...syok bila menang ni..tahniah sis

Cute MuM said...

tahniah..
uyun tak join yang nie..
tak reti nak wat dedication..
huhu.

SyUhAdA said...

thniah MZ..xpe,yg pnting mng..

cikpia said...

congrats!!

me harini menang contest kat fb gak, innershine. esok pi sunway pyramid, dapat photoshoot with maya karin. ha ha...... tak penah2 join contest, dapat la plak!!

tiefazatie said...

wah..sis nie mmg le murah rezeki 1 family tau..tahniah!

al-lavendari said...

awalnya awak tidor .. !


terima kasih kerana sudi singgah dan baca entri-entri lama saya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails