Thursday, 10 November 2011

siyes sedap tapi pricey

ari jumaat lepas, me pegi jumpa my BFF ayu rafikah me drove all the way from Gombak to PJ tapi cepat jer sampai sbb me guna highways/expressways--setengah jam ajer sbb tak jem :) (DUKE, SPRINT, KERINCHI LINK)

jumpa kenapa??--sajer sembang2, mkn2 :) and ayu belanja me mkn--kat restoran yg menghidangkan mknn western (lupa plak nama restoran tu--somewhere kat TTDI)...

so me order meatball & spaghetti--me memang suka mknn gini :)--harga mknn ni kalau tak silap RM28 sepinggan...bagi me agak mahal lah


ayu order baked pasta..


minuman, me order lime juice (masam sbb me lupa nak letak air gula hahaha tapi bagus utk burn fat :p)-harga air pun dlm RM8 segelas gitu...

total bil--RM70++ --siyes mahal sbb mkn berdua ajer ni...

TQ yer ayu :) me sgt enjoy and having good time bila dating2 dgn u --bkn selalu dpt sembang2 pun...me siap singgah lepak2 kat ofis ayu...

nanti me nak ajak my BFFs lepak2 kat ofis me plak :)

note : having goof frens is one of life's greatest blessings :) and i'm blessed with having quite a number of good frens that I know from blogs :)..are u the one? u know who u are...
uolls ler..saper lagi :)



13 comments:

Cik Tqah said...

mahal tp sedap xpe..tapi kalo xsdp hangen gak..huu

tiefazatie said...

mahal tue sis..tp kalu sedap xpe la sekali sekala..hee

Ummi Dania Yasmine said...

TTDI? Kat mane ni Suzz? Apa nama kedai ni exactly. Ayoyo sooooo pricey....

mama tisya said...

bila lama tk jmpa bffs sure rindu nk chitchat sambil mkn2 kn

AyuArjuna BiGoshh said...

heheheh, i igt entry pasal apa tadi...

ezz, kedai ni sebelah santai. lupa dah nama kedai ni tapi start dengan huruf U

takpe suzz, i suke sgt dapt ngedet ngan u...ezz ada hal, mira br start keje tempat baru. Memasing sibuk....next time kite ngedet lagi ya :)

Lin said...

Sekali sekala makan mahal2...tapi x leh buat selalu la..kopak ..hehe

-atiQah- said...

MZ, nk bgtau tiket airasia ke london dalam bulan 5 - bulan 6 murah. rm400 lebih je. my mom nk beli yg one way dri sana ke sini, rm250 je sis. sbb dri kl ke sana dh beli hri tu.. :)

deqlis said...

nyum2x..sedapnyer ...

alKhattab Batik - Classic Elegant Unique said...

mkn kt secret recipe pon mcm lebey kurg aje menunye..kan?

FIRST TIME in Malaysia! - NEW YEAR PROMOTIONS

mama_umar_maryam said...

klu g mkn2 dgn kwn2 yg close mmg x ralat sgt banjer mahal2kan ;)

cikpia said...

nice knowing u jugak sist!!!

akuzle ayu said...

mmg mahal tuh nmpknyer

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg best bila kita punya kawan yg sekepala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails