Sunday, 20 November 2011

Sepasang bantal biru

me & kids suka benor dgn watak makhluk biru kecik2 tu--so me gigih menggoogle sbb nak beli bantal smurf--nak letak dlm keta baru--so kena beli one pair lah

last2 jumpa ada org jual kat mudah.my, harga RM30 for one pair of pillows :) tak termasuk pos (kos pos RM7 via pos parcel)

and dpt free gift key chain smurf--zharfan & ariff berebut nak keychain ni..so me pun beli satu lagi keychain kat booth2 kat giant batu caves --harga key chain tu RM5 per pcs rupanya :) so cuteee :)

happy weekends uolls!


9 comments:

mama tisya said...

cute bantal smurf...kena bli sepasang kn berebut plak kn

missbby said...

cantik betul bantal tu kan..

waalllaa! said...

comelnyer..rasa cam nak cari jugak la patung smurf nie..yang gegirl tu comeyl..nak letak lam kete..hehe

Fathiah Jasni said...

salam kak, nk minta tlg vote for mye entry
http://de-efjay.blogspot.com/2011/11/kenapa-samsung-galaxy-s2.html

jeles tgk akak menang G12 hari tu.. sy nk menang gadget juge.. heee~~

ADEEYA said...

Smurf eh nama patung ni ? Hee~ My house ada banyak lil smurf ni adik kumpul :D

Ummi Dania Yasmine said...

dania pun suka smurfette smurf...female smurf tu :-)

Hanim said...

comel...

mama rifQy said...

comel nyee bantal smurf tuh!! sgt2 cute!!

SyUhAdA said...

sgt cute...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails