Friday, 18 November 2011

Won another prize from Canon Contest | Canon X Mark 3-in-1 mouse worth RM199

actually me antar 2 entries, satu nama me, satu nama mr hubby



nama mr hubby menang conso prize--hadiah smart mouse (3-in-1) --Canon X Mark 3-in-1 mouse worth RM199 :) oklah tu--sbb modal RM25 me beli canon calculator utk join contest ni atas nama mr hubby :)



consolidating tools useful for business needs, canon's 'x mark I mouse slim' is a 3-in-1 device, functioning as a wireless mouse, 10-digit calculator, and numeric keypad. the battery-powered bluetooth mouse is equipped with a scroll wheel and wake-up key, featuring a 1200dpi laser to ensure smooth navigation.


actually ceriteranya, mr hubby dpt call right after me dpt call (ari rabu), tapi mr hubby tak dpt jwb call sbb dia tgh keje time tu..so jd missed call (private number)--me dh sedey2 takut kena disqualified kan...so semlm (khamis), canon call again utk inform psl menang conso prize ni :) :) tak terlepas rezeki itu rupanya :)


alhamdulillah :) kiranya me antar 2 entries utk bln oct 2011 , both won prizes lah :) may be tak ramai yg join masa bln october tu...so now bln nov sure lagi ramai yg join hehhe sudi2kan menjoinkan diri anda :)

note : 7th winning for Nov 2011


9 comments:

SyUhAdA said...

thniah sis..

mama tisya said...

tahniah dua2 nama menang

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah.. tahniah suzzzzzzzzz

*Ms.Serry Fatieha said...

tahniah kak.... akak ni selalu je menang contest kan... murah rezeki...

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah kak :)

cikpia said...

wow!! double winning nampaknya!!

congrats!!!

Lin Azlina said...

2 2 bertuah..tahniah sis n hubby

tiefazatie said...

wah..untung la sis..dua2 nama ong la..=)

Cute MuM said...

tahniah sis..
memang berbaloi..
dah dapat tangkap sedikit tips kat sini..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails