Wednesday, 30 November 2011

A lil winning which is wasted

me kdg2 jer join online contest --sbb tak de masa..ada one weekend me join contest kat website vision KL (lucky draw based ajer), then sangkutlah nama me--memang tix utk aladdin the musical kat sunway

tapi time redeem tix tu..me kat kg..so wastedlah tixnya..



so me tepek gaklah sbb kira rezeki and utk kenangan entry nov 2011 winnings :)

note : 11th winning for November 2011



6 comments:

Nana said...

mahai kan tiket dia ni
xde rezeki nk tgk

mama rifQy said...

rugi dah..heeh..xpe..lenkali join yg lain lak...hehhehee

Wansteddy Tales said...

xboleh pass kt orang lain ye kak suzi? Wan dlu pn penah gak menang tix yg ada unsur2 penipuan. dpt 1 je pas masuk disney on ice. selalunya kalau tix ni kita dpt 2 atau 4 tiket kan. so sah2lah kena beli tambahan utk penonton yg teman kita. ikutkn memang berbulu je hati. tp dorg guna strategi, kita pn guna gak strategi, baeeek punya! hahaha

mama tisya said...

tahniah even tkde rezeki nk tgk

Chekgu Azrine said...

sayang jugak la MZ.. kalau tak dpt tgk Aladdin The Musicalkan..

sayahappyslalu said...

ala, ruginya.. saya beria cari2 mana boleh dapat tiket free.. join contest, tapi x menang.. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails