Friday, 4 November 2011

Reunion @Permaisuri Resort | tak sure nak attend ker tak...

bln feb 2012, some of my batch ada buat reunion..ni dh kali ke4 pun, me so far tak pernah join, sbb kebetulan me kat UK...even masa me kat Msia...me tak join..

ada sebabnya actually...
adakah me jenis anti-sosial? emm...tak jugak

sebenarnya my batch ni--small batch ie kelas me dlm 30 org gitu ajer...batch sebenar jumlah dlm 300 org, tapi kelas me ni, sbb 'express batch' ie weolls skip satu sem  (konon2 budak2 pandai ler, sbb weolls skip tak amik (dpt exemption) subject English utk satu sem :p)
so weolls tersepit2 antara batch senior and our own batch yg 300 org tu...sudahnya, me hanya rapat dgn batch express yg ciput tu ajer...batch yg ramai2 tu, me kenal2 gitu ajer...that explains why me agak keberatan utk join reunion batch yg ramai2 tu...kalau reunion express batch of course me akan join--in fact me pernah jd tuan umah time raya last 3 years utk reunion batch express (pot luck ajer) sbb nak jumpa kwn2 batch express...

begitulah ceritanya...so me masih dlm dilemma..nak join ker tak nak...

ada saper2 pernah pegi/stay kat Permaisuri Resort PD tak...

note : dh lama me & family tak pegi cuti2 Msia..esok plan nak balik kg...so weekend seterusnya, me dh pujuk2 hubby jom jln2 sambil testing cik puan city....even day trip pun tak per--pegi mana2 tpmt yg besh2 (dlm otak me ternampak2 Frasers Hills )--tapi kalau hujan mcm tak berapa sesuai nak jln2 ;)


10 comments:

mama tisya said...

ye la kalo batch yg skit tu sure best join..kalo rmi2 mcm tk brp nk join sgt kn..tk pernh dgr permaisuri resort PD...oh blk kg ek raya haji..ingt nk ajk dtg umh kt gombak:)

jemarisuri said...

tempat tu mmg best sy pernah buat family day keluarga besar sy...view dia pun cantik, dekat dengan pantai...maybe zharfan pasti suka..sebab ada swimming pool dll..

dah 2 kali sy kt sini, sebelah dia ada rumah persekutuan kerajaan utk disewa oleh goverment servant..

hepi reunion...

missbby said...

saya pun susah nak join apa2 reunion, tak tau lah apakah sebabnya..huhu

Chekgu Azrine said...

Klu fraser hill tak brp ssuai laMZ..musim hujan..bahaya..gi la melaka..still blh blk hari..

azura samsuddin said...

yelah kan x brapa sgt cmne join kalo zura pun segan sis, tp permaisuri resort kwn2 zura g siap ckp besh n cantik, dkt ngan pantai n ade pool ... g lah sis bercuti rileks kan mental n fizikal sesekali ;)

cikpia said...

me pun kureng nak ber-reunion. nape ek?

Jejari Halus said...

off topic(sorry):
b4 this saya salu silent reader je..tp sebab anda selalu join contest, saya telah tag anda!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

samalah dah lama tak cuti..esok balik kampung nenek hubby kat ampang..

AyuArjuna BiGoshh said...

me nak gi melaka dan langkawi hehehehe

tiefazatie said...

owh..kalu yg sikit ok kot..kalu yg ramai2 nie..alahai..xberapa gak..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails