Friday, 25 November 2011

1st time menang holiday tahun ni | NST Savvy Traveller & Pulai Desaru

2 hari lps surat ni sampai...


tak sure plak bila nama mr hubby kuar for savvy traveller NST..me try google online tapi broken link...me yg antar citer psl london holiday utk column savvy traveller..nama me pernah menang (thn 2010) time me dok UK..me tulis psl nottingham...and dpt voucher pangkor..burnt ajer sbb adik2 me tak sempat guna--2d1n ajer


and desaru ni jauh...me pernah pegi sekali..tak sure lg boleh pegi ker tak...sbb JAUHHHH dari KL ni...and 2d1n..mcm tak berapa berbaloi--nak jual tak boleh sbb ada nama mr hubby, bukan open voucher ni


apa2 pun happy gak sbb dpt free holiday kan :) and due date lambat lagi (13 may 2012)...so may be nak guna gak next year Insya Allah :)

ada saper2 pernah stay kat Pulai Desaru ni tak?

note : 10th winning for November 2011, alhamdulillah


14 comments:

mama rifQy said...

wah..interesting laaa.....!!!

Imaan09 said...

lately..(ke dah lama) bukan MZ je bertuah..mr husband MZ pun banyak buat winnings ni..tahniah..tumpang gembira!

Miss b said...

pulai desaru dkt dengan utm. mmg cantik tpt die kak.

pegi je la kak. short holiday hehe :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

PULAI Desaru best!!! 5 star!!!
Nanti datang JB jangan lupa calling2 saya..:)..leh gather2..

Lin Azlina said...

sis...syoknya menang holiday....apakah rahsianya ni...menang jer :)

syawalsimpsons said...

DESARU NI KAT JOHOR KAN..

Ummi Dania Yasmine said...

desaru ni patut tanya ayu zamzarina ni...dia sure banyak info...hehehe...SUZZ TAHNIAH!!!! :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

desaru klu dulu pantainya mmg centek :)

Ardini Humaira said...

kak... bestnye selalu dapat hadiah :)

Em's Family said...

congrats suzie.. pegilah, cuti cuti malaysia :)

[-suziey-] said...

congrates suzi..pulai desaru ni dekat pulai spring ke? klu ye mmg best..ok la..cuma mmg letih la..jauh n xcp 2D1N..

mama_umar_maryam said...

rasenye klu mz pegi kene tmbh 1 ari lagi kot,baru lame sket blh njoy ;),apepon tahniah k!!1

Nisa Greennnpanda said...

wah..congrats kak suzie.. sy xtau pun pulai desaru tue kat mane,hehe...

Devi da Lil' DeviL said...

congrats! i pun tak pernah pi ke desaru lagi. some says the pantai nicer than PD.:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails