Friday, 25 November 2011

bukan kemahuan tapi pengorbanan | sedey terpaksa berpisah 3 hari

me dpt surat ni semalam


nampaknya 1st time me akan meninggalkan lil Ariff--he's now dh dua thn setengah..tak pernah lagi dia tak tido dgn me setiap mlm...so papa ariff kena take over for 3 days lah tugasan mama nampaknya

note : selalu dilema and berat hati setiap kali kena outstation....masa time bujang2 suka jer pegi outstation ni...tapi time anak2 kecik ni, lain situasinya...


14 comments:

Kak Aya said...

mesti separuh fikiran tertinggal kat rumah nanti..

me suya said...

kesian lil ariff~

Nana said...

saya mmg lom pernah tinggal damia g outstation aritu penah sekali tp sya tolak masa dia umur 6 bulan xsmpai ati nk tgl

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yup sama dgn ila.. mmg dilema bila nak tgalkan anak2

syawalsimpsons said...

sama la kiter....kena keluar gak 3 hari...

Em's Family said...

dun worry, ariff will be fine.. papa nyer ade kan and also abang nye pun :)

AyuArjuna BiGoshh said...

team building ne ke suzz....takpe arieff dah besar :)

Cik Bambam said...

mcm kitaq skrg lar.. nak pergi outstation.. xde pulak comp nak hantar..time bujang lar nak berjalan kan..huhuhu

OMR (Rose) said...

ow...MZ lecturing di UIA ye? sy ni pun UIA's product ^_^

amirah said...

insyaAllah arief akan ok2 je

Imaan09 said...

siannya..dilemma settiapibu bekerja..
p/s - MZ, mintak emel address..boleh?

Ummi Dania Yasmine said...

me memang tak pernah tinggalkan dania so me faham perasaannya itu. Berat sangat hati....:-(

cikpia said...

kesian si kecik tu.....

Nisa Greennnpanda said...

xpela..biar ariff dpt b'dikari sket,hehe.. papa die kn ade.. sy gi klass pun asyik tringat kat Hannah kat umah..hehe...kak suzie ape ntah lg kn?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails