Wednesday, 9 November 2011

Rentetan tak dapat balik beraya di kampung | entry bergambar @Colmar Tropicale, Bukit Tinggi, Pahang

selepas siap solat raya, weolls balik umah, tukar baju--pg2 memang pakai bj raya pun...tukar bj pakai bj casual...me ajak mr hubby pegi jln2 sambil PS kat Bukit TInggi

me dh pernah dtg sini masa bujang, dgn adik2 me, then masa zharfan umur belum cukup setahun (tthn 2006), weolls dtg bermlm di Colmar sbb celebrate my bday

and pada 6 nov 2011, sekali lagi me menjejak kaki kat bukit tinggi...masih cantik, kalerful mcm2 dulu2...memang maintain lah all the buildings :)

so weolls berPS sampai lembam..mr hubby as the photoG...ni some of the pics :) ada byk lg pics...entry lain lah plak sbb nak kena resize and letak watermark--takes time :p

happy viewing :)

mommy with 2 lil heroes

posing angkat tgn


my heart & soul

the famous clock--kebykn visitor posing kat sini termasuk kami heheheh

jom posing lagi--ramai org dtg sini esp chinese..melayu mcm kami ajer yg ada kat sini time ari raya hahah

wohoo..ada kuda kalerful!


MZ feeling ala2 model --MZ dh lose weight, tapi MZ masih berazam nak lose more weight ;)

note : semua kenangan indah bersama2 yg tersayang :), uolls ada ker yg tak pernah sampai ke sini..siyes perfect utk PS :) sbb sgt kalerful and unik all the buildings :)



19 comments:

missbby said...

sis, cantik u bergambar semua..serius i belum sampai lagi..harus nak ke sana entah bila tak tau lagi..

jemarisuri said...

sy lum smpi cni, ok ke jln ke sana, skrg kan hujan risau plak nk mendaki ke sana...hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh ramai owang datang masa cuti ni ya

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

saya2 tak pernah sampai sini, tunggu bonus husband 3.8 hujung tahun ni leh la berjalan2 sampai lebam....

juelee said...

tak pernah sampai lagi MZ.. ingat nak gi honeymoon annibesari bulan 12 ni tapi tgok keadaan hehehe

Nana said...

dua kali datang sini tp masa tu blom ada dslr hehe
nanti nak terjah juga amek gmbr

Nisa Greennnpanda said...

bestnye... cam oversea lak tmpat tue.. inner tudung Kak Suzie tue lawa la...colourful~...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dah sampai ... masa amana kecik2.. bila ajak hubby sekarang sbb arief ada dia boleh cakap "malasla arnab semua sakit" hehe..alasan jeerrrrrrrrrr

Ms and Mr Red Ribbon said...

dah pegi dah ngan family & friends tapi ngan hubby beluuummm... nak pegiii memang seyes cantik untuk PS kan?
btw, lawanye langsing la mz nie :)

Sidratul Muntaha said...

sampai dah..
ahaha..
tak gi turun japanese teahouse.
lagi cantik..
muleh la sewa kimono dlm tu..
20 hinggit baru..
syiok!syiok!

Salina@IbuAqil said...

memang best PS kat sana kan MZ.. kami dah sampai dah bln 7 arituh tu pun dah lama ngidam nak p sana.. baru sampai.. ;)

Cho Zila said...

memang cantik kat sini sayapun dah sampai sekalijer... memang nampak dah slim badan... tapi teruskan usahakan sebab nak naik balik lagiler senangkan...

ummiarissa said...

dah lama tak pergi...dulu-dulu pergi tak bawa kamera canggih...nanti nak ajak suami pergi lagi...amik gambar cantik-cantik nanti...

Chekgu Azrine said...

teringin nak pegi sini.. bilala mrhubby nak bwk kami nih.. huhu

Ummi Dania Yasmine said...

zharfan kalau tengok muka sebijik cam u....ariff pulak combination u n hubby :-) amboiiii syoknya PS. Tak gi Taman Arnab atau Taman Jepun ke. PS dengan swan. entah ada lagi ke tak swan tu???

azura samsuddin said...

baru skali sis dtg tu pun secara x rancang he3, siyes mmg kalo g situ msti tgkp gambr kat jam tu sbb kwn2 zura oun cmtu n zura pun cmtu jugak he3

mamasita said...

serius cantik tempat ni, ingat nak bawak anak2 ke sini jugak satu hari nanti..

tiefazatie said...

blum pernah sampai lg nie..insyaallah..one day nt..hee

eB ezrin said...

betol, me stuju. sgt2 best :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails