Tuesday, 15 November 2011

dilarang posing dengan topi di sini

teringin nak beli tapi mcm mahal ler plak..harga around RM50 utk topi2 yg me berkenan kat dlm pic ni...

and ada signage tak leh posing2 free pakai topi ni --topi ni hanya utk dijual beli bkn utk posing hahaha ni kat souvenir shop kat colmar tropicale

note : kat mana yer ada jual topi2 gini--yg harga tak mahal sgt hehheh teringin nak beli...


14 comments:

Cik Bambam said...

mesti owner kedai ni dah jemu tgk org tgkp pic guna topi dia tp x beli..ekekekeke.. beli kat kedai accessories lar kot MZ..

wantie said...

TOPI OREN TU LAWO LA.

kalau kat Penang ni kat Baazar Chowrastar tu ada banyak topi cenggini. Mostly mat salleh yang beli.

cikpia said...

kat manjung ada!!! kat jeti to pangkor..... =)

me suya said...

balik beli munduk :)

LidaRahim said...

itu hari lalu depan pantai Batu 4 kat Pokdiksen nampak banyak jual topi2 cenggini.. tp tak tengok rega.. rasa2nya lebih murah dari Colmar ni huhu

zahidahwahid said...

memang sangat cantik la topi tu sis....


New Entry: Awak Suka Saya Tak? bestseller @ popular: 2nd week

Ardini Humaira said...

cumeyyynye topi2 ni kak..
ingat nanti nak cari juga satu nak wat amik gambo kat pantai :D

mama_irdina said...

kt mela rm10-rm15 jer..depan kapal besar tu

tiefazatie said...

wah..comel2..hee..=)

Kalamhati said...

penah tgk kat PD..byk jenis topi mcm ni.harga pun murah around rm10-rm30 je

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

rasanya rege topi tu around RM10 - 20 je, kita selalu terkena pi bercuti nak beli topi, mahal jgn cakap la, sekali tengok kat kedai RM2 kat kwsn rumah, murah giler...RM5 je...ada yang RM10 benda lebey kurang je

Alin Marlini said...

kat Bandar Hilir banyak Kak Suzie...RM10 jek

Oyis said...

brp ramai la agaknya org dah posing ngan topi tuan kedia ni agaknya, siap letak sign dah plak

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dulu ms kat pangkor ada jugak signage mcm tu tapi kitorang tetap melaram jugak.hehehe. tapi tak silap dlm 20 ajer.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails