Sunday, 13 November 2011

Stay young at heart | I always love teddies, do u?

ari jumaat lepas, selepas collect hadiah dari tingkat 39 menara citibank (Revlon stuff), then me dgn gigih berjalan kaki menapak dari KLCC-- KL Convention Centre --Hotel Impiana &Spa...berpeluh2 gak ketiak--so berminyak2 muka me bila staff Impian hotel tu amik pic me --ada kat FB Impian Hotel --nampak burok sungguh muka me berminyak2 tu hahaha
nilah picnya :p


anyway, nilah hadiahnya--tecit jer ni, tapi sgt soft and comel :)


tq Impiana Hotel :) me menang lucky draw at their FB --Shout & Win Contest :) -- purely luck sbb just shout kat wall FB diaorg and tup2 naik plak nama me--me dh lupa pun psl contest ni masa winners were announced tu :p

me simpan teddy ni dlm almari buku kat ruang tamu hehehhe

uolls suka teddie tak? boleh geng dgn me heheh me tak de gegirl--my boys tak suka teddies--mamanya suka teddy ;)
note : ari ni me masak nasi beriani :)--setelah dh lama tak berasap dapur me tu heheh


9 comments:

Nana said...

comei nye tddy bear
saya xbape suke klw nak beli
tp klw orang bg saya suke haaa

Em's Family said...

congrats!! i pun tak ambik hadiah lagi .. :) entah bile la i nak amik..

CikLilyPutih said...

eventho dah tua bangka but still i got a lot of teddies collection.. ade 2 kotak. sayang nak bagi org coz byk memories on it

tiefazatie said...

wah..sgt comel!hee..ifa suka teddy!haha..tdo pun ngan teddy..=)

me suya said...

suka3..hehehe gegirl nak kena ade la tu kot mz :P

waalllaa! said...

saya suka teddy bear..ingat nak beli yang kecik2 banyak2 nak susun kat office or lam kete,,,hehe

mummy_ayu said...

suka sesangat teddy bear...sekarang semua teddy bear jadi milik Ian & Iris..... :-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah best ne kalau dah lama tak masak.. gerenti walla!!

immdhafizz said...

Saya suka Teddy Bear!!
Kuala Lumpur, Malaysia
Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails