Tuesday, 8 November 2011

Rezeki dari contest FB | won voucher Songket Restaurant from KL Lifestyle Magazine

faktanya me jrg join FB contest sbb tak de masa utk voting, and tak reti kalau melibatkan yg game2, and kalau melibatkan pic, sgt sengit sbb semua org pun boleh join tanpa beli apa2 (most FB contest it's free to join)

last week, terjoin satu contest--lucky draw based rasanya--jwb soalan via email, sbb mechanismnya simple and...sbb hadiahnya bagi me agak menarik--voucher mkn2 hehhe besh dpt mkn2 free


so ari ni ternampak resultnya dh kuar--yayyy me one of 3 winners--dpt voucher RM100 utk mkn2 kat Songket Restaurant (kat jln yap kwn seng) ada saper2 pernah mkn kat situ tak...tak tau ler macam mana pricing/harga mknn kat situ pun ada kat website rupanya--senang nak plan awal2 (rasanya cukup kot RM100 utk mkn berdua:p)..tgk pic mknn kat website nampak yummy--and menu mskn melayu (tagline true malay flavours)--memang kegemaran mr hubby :)--dh lama weolls tak mkn2 kat fancy2 restaurant ni :) rezeki dari contest nampaknya bolehlah me berdating dgn mr hubby di Songket Restaurant --my kids mana nak letak yer...ha, kena bwk sama lah mcm biasa hahahha



note : 2nd winning for november 2011, alhamdulillah


11 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah..wah makan free best neeeeeeeeee

Ummi Dania Yasmine said...

wow...nama pon macam restaurant yg menarik tu suzz!!!

Cik Tqah said...

murah rezeki mz

Nana said...

tahniah!

SyUhAdA said...

thniah sis..nnti dah mkn citer la ye..

tiefazatie said...

wah..best tue sis..voucher rm100 tue..cukup kot xyah tmbh2..hee..tahniah!

*sis..ifa xde wat n3 lg pasal nie..but ifa bgtau sis la..alhamdullilah..ifa dpt keje kat subang..insyaallah 21hb nie mula keje dah..tue yg mood sedih je kena duk jauh dr mak ayah..adik2..ciktom..huhu

mama tisya said...

tahniah..br je tgk restoran ni..die tersoro kt blkng skit cz dpn tu tony romas then ada lorong tepi tu..restoran kt blkng tu..slamat menjamu slera

AyuArjuna BiGoshh said...

jauhnya restoran tu dr umah i...huhu

Nisa Greennnpanda said...

congrats kak suzie~!! wah, mcm best je restoran tue.. ^_^

Em's Family said...

actually i try comment pade semalam tapi tak tau kenape i tak lepas.. anyway congrats!! best, i pernah tengok magazine cerite pasal this restaurant, memang kelasss u.. :) have fun.. snap picture banyak2 :)

and congrats.. package terus tu, ipad and lcd.. both are my dream prizes..

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails