Friday, 11 November 2011

Julung2 kali (tahun ni) menang hadiah dari ACP | Revlon worth RM252

thn ni mcm susah plak me nak menang from magz under ACP (MWW, Cosmo etc)...tapi rezeki me murah dgn Blu Inc, alhamdulillah

anyway, last few days, my SIL ckp dia dpt sms dari ACP, ckp she won Revlon hamper--of course me lah yg antar guna her name :) me antar via post--to my surprise notification via sms rupanya....kalau Blu Inc, semuanya via letters..me tak tau psl ACP mechanism sbb dh lama tak menang--ada sekali menang thn ni tapi dpt surat, bukan dpt sms...emmm

ni promonya--dlm MWW Sept 2011-cepat gak result kuar--via sms ajer resultnya, wpun entry via post...
me dh pegi amik pun hadiahnya semlm--pic hadiah masih dlm digicam, lom transfer to lappy :)
nilah hadiah2nya--besh sbb semua product terbaru dari Revlon--as usual mana yg me tak pakai me jual ajer kat my lil garaje tu heheh me jual murah2 so biasanya ada jer org nak beli :)



note : 3rd winning for November 2011


17 comments:

azlin mrs'Hairil said...

wahh....bleh la bermake-make up
Tahniah MZ

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

horey !!! menang make up

Cik Tqah said...

congrats MZ.. lisptik revlon besh sgt.. huu

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..tahniah2..

Cik Bambam said...

congrats MZ! :)

amaniammar said...

salam...

hype..congrats for all ur winnings

admire dgn sis atas kejayaan asyik da je...

sis..if ur willing to let go ur one of these prizes

do let me know ye..
sy nak grab 2 way foundation + Double twist mascara...
huhuuhuh

me suya said...

alhamdulillah
seronok~

Devi da Lil' DeviL said...

grats suzi..

CaDLyNN said...

acp mmg bg notification thru sms..hehe..biasa dpt yg dr cosmopolitan punye :p

Dalila Hamid said...

bestnya dapat hadiah.... dulu dela slalu jgk joint contest majalah... skrg dh kurang.... tahniah!..

cikpia said...

congratulations!!!

lawa la kakmama ber make up pasni. he he

mama_umar_maryam said...

wahhh beshnye adiah mekap2! rasenye penah jugak anta sms kt MW , tp xpenah mng pon,anta sekali je ;p

Em's Family said...

congrats suzi!! lepas ni rajinlah dr suzie ni make up2 :)

Ummi Dania Yasmine said...

gambar tu i kenal jessica alba pernah berlakon fantastic four :-) gratz suzz muzzy!!! :-)

Syima Emi said...

best nya kak.. saya mmg suka kalo menang make up..berbaloi2.. tahniah kak...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz moga makin murah rezeki k

NuRuL AiN said...

kak.bestnye akak:) slalu dpt adiah kontestkan. sy rajin gak join tp takde rezki lagi:((( nak ny, camne akak tau ae sume2 contest tu?sy selalu ketinggalan. nak join gak.hehe. btw,taniah kak:) smoga akak murah rezki selalu. ni blog sy...http://soulain.blogspot.com/

kalau rajin ,singgahlah.hehe..btw,sy dah folllow blog akak n link kan blog akak kt blog sy:)-ain

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails