Wednesday, 16 November 2011

sekali sekala sedap juga

last week mr hubby bwk me & my kids pegi ikea&ikano...sbb tak sempat breakfast, so weolls breakfast kat ikea ajer..

beli benda ni ajer...RM2 per pcs

letak bwg, sos, (yg sos kaler kuning tu apa ntah lupa plak nama) boleh letak sendiri so amount ikut suka hati :)

sedap ajer, tapi tak leh mkn kerap sgt sbb jadi muak gitu :)

note : since ptg semlm my zharfan demam panas...nak bwk pegi klinik pagi ni..


11 comments:

laskar pelangi said...

yummy.nampak sedap..kalau makan mesti lagi sedap ni :))

missbby said...

semoga zharfan cepat sembuh..

me suya said...

zharfan, semoga cepat sembuh

- dieyana - said...

agak lama dieyana tak ke ikea selepas food court nya disamak...tunggulah ujung tahun nk g ikea cr barang rumah skit2...;-)

(moga zharfan cepat sembuh...)

amaniammar said...

salam...

sis..just to let u know..
warna kuning tu dipanggil MUSTARD..

Eyriqazz said...

yup,serius sedap hot dog ni....

nUR_rOsALiNdA said...

Akak try karipap ikea tak?? Sedappppppppp kan?~

Cik Tqah said...

sos kuning tu mustard la mZ..hihihi..da lama x lepak ikea

Cik Bambam said...

benda kuning tuh mustard kak.. :P masam2 sikit kan.. tp sodap! hehehe

mummy_ayu said...

cedap..hotdog IKEA best..juicy..makan ngan onion tu ngan mustard cikit.yum yum...

Zharfan...semoga cepat sembuh!!

tiefazatie said...

wah..sedap tue kan sis..rm2 tue ok la..hee..

mustard kot tue kan sis..hee

btw..moga zharfan cpt sembuh sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails