Tuesday, 22 November 2011

Entry berbaur bola ;)

me singgah SINI

my comment -- tak pyh layan those nonsense- they are just UNCIVILIZED!

and me suka status yg cute lagi kreatif ni..

" Korg nk tahu Rahsia knp Malaysia menang ? Sbb... TEAM Malaysia Hebat.. namun rahsianya ..kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang pula GURU, dan yg penting Team MALAYSIA ade khairul fahmi che mat yg sentiasa cermat menangkap bola, dan MALAYSIA juga ade baddrol bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol dari jarak jauh :) kekekeekekee dan yg paling Hebat ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim swee )!!!!!! Hahah....just a joke..Tahniah Malaysia....Tahniah seluruh rakyat Malaysia..:) "






me amik kat SINI

note : esok team harimau muda nak kena lawan Syria plak kan...mesti diaorg masih penat kan...


8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

nice quotes!

Sidratul Muntaha said...

ahhaa...
mcm2 ade..
totally...
mmg wajar jugak Ong Kim Swee marah..
smpaia 2games punn still nak disrespect malaysia..
mz ade tgk tak video silat indo vs thai?!
indo punya pesilat..
nyorok2 belakang wasit then pukul curi
but still dpt gold?!
mmg sakit hati.
and they call themselves agung?!
nonsense...

thanks anyway for backlink..

deno said...

hihihi.... memang kreatif la orang nie... apa2 pun tahniah malaysia! :)

Cik Bambam said...

kesian gila dorang nak lawan syria lak esok...huhu..

mama rifQy said...

KITE PO SUKE bace ayat tuh..kat FB kan..

apekah itu..link tuh ? nak g jenguk laa!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg sgt cute n creative..
eija pun ada baca kat status kawan2 fb yg update..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mz, amik je kat blog ila borang tue.. mz boleh sent by emel je.. scan borang yg dah diisi then emel borang tue & gambar.

cikpia said...

kreatif.....and cute!! he he.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails