Monday, 14 November 2011

Dah selamat instal

sekadar nak tepek pic --samsung tv lcd 40 inch kat umah me -- excited nya terlebih sikit sbb dpt FOC hasil contest kan :)

kos installation kat wall adalah RM219, nasib baik memang listerine(johnson) dh cover the cost siap2

memang umah me tema putih krim, sbb nak bagi effect luas, umah me deco2 tema moden minimalis (dulu2 memang suka beli magz yg deco2 umah mcm anjung seri, impiana etc)

carpet baru belum beli, sbb nak beli carpet baru ada tema merah2, and nak beli sheer merah utk sliding door :)

rumahku syurgaku, Alhamdulillah


10 comments:

Ardini Humaira said...

cantiknye kak!
:D

Cik Tqah said...

besnye MZ..bile la nak menang cmni gak

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alhamdulilah... moga mz makin murah rzki

Em's Family said...

me too love white, sekarng ni nak go for white.. tapi honestly rumah i campur2 je kaler.. beli masa zaman 'mane yang paling murah' :)

Chekgu Azrine said...

wau.. tahniah MZ..

jemarisuri said...

tumpang gembira dgn MZ..

wah adik zharfan duduk berfb ke tu?..hehe

deqlis said...

suka tgk photo MZ atas TV tue:-) lukisan ke? printing?

ekinashikin said...

murah rezki...besar picca MZ dgn lil son tu

tiefazatie said...

wah..bestnya sis..moga ifa pun leh bertuah mcm sis gak..=)

AyuArjuna BiGoshh said...

yipeee...nampak smart dan cantek !!!!, I like :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails