Thursday, 17 November 2011

misteri silent readers

tajuk penuh misteri..

bukan misteri apa pun :) me suka ajer bila ada silent reader bagi email kat me...selalu gak dpt email mcm ni :)


me sgt appreciate all readers tak kisahlah silent or non-silent :)

tq uolls! salam perkenalan MZ sambut dgn penuh keterujaan :)

note : jgn tak tau yer..ada silent reader blog me pernah menang RM10K (mamil gold contest-monthly)...and silent reader yg kat atas tu menang RM5k (mamil gold weekly) ..me tumpang hepi bila ramai yg dpt inspirasi utk bercontest montest lps singgah kat blog me ni hehhehe


7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

saya salah sorg nyer.....:)
teruja tgk akak menang mcm2 hadiah..itulah pembakar semangat saya :)

azlin mrs'Hairil said...

saya salah seorng tau kak suzi..:D

Happy sgt2 tgk MZ menang hadiah2 contest

Chekgu Azrine said...

Mz..saya pun silent reader gak kdg2 bila xsempat nk tggl komen..haha..singgah insyaAllah wajib singgah..sometimes xsempat komen je

SyUhAdA said...

cayalahhhh,MZ..

jemarisuri said...

sy pun sama suka baca dan kadang2 komen...hehe

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

pasal voucher larrie tu, saya x baca kes ayu rafikah. maksud suzie ayu rafikah terkena tu voucher larrie ke? alamak, camner ni. voucher kat tgn dah ni

tiefazatie said...

sis pun my idol tau..sumber inspirasi utk join kontest offline nie..=)

but mmg murah rezeki sis n family nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails