Saturday, 5 November 2011

Sabtu yang penuh dengan keterujaan | owh -- I love prize giving ;)

mcm yg me dh warwar2 sblm ni--ari ni...me & mr hubby akan attend prize giving--pukul 10 pagi kat KLCC prize giving listerine contest--dpt hadiah lcd tv 40 inch

then pukul 11 pagi, me kena redeem ipad2 yg me menang dari contest lucky draw Cetaphil :)

owh...memang teruja tahap maksima :) Syukur ke hadrat Ilahi atas segala nikmatNya

ni pic masa prize giving 7-eleven thn 2009 , event ni just before me flew off  to UK, --me menang brgn singer worth RM5k :) (air-cond, peti sejuk, mesin basuh, oven & kettle)

note : hari ni hari mustajab berdoa--jom doa sama2..agar kita semua sentiasa dimurahkan rezeki , beroleh keberkatan, kebahagiaan, kejayaan dlm hidup dunia akhirat..Amiin Ya Rabbal Alamin

7 comments:

cikpia said...

selamat ngambik hadiah!!!

me suya said...

tahniah mz..jemput raya ke rumah suya yer mz..raya kedua.. kat kg sabak, pengkalan chepa..

AyuArjuna BiGoshh said...

syukran...

SyUhAdA said...

wah..besnye..thniah sis..

Nana said...

beznye mz
tingin nak g prize gving ceremony mest debar2 kan hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyeeeeeeee..ila lum penah dapat..gp..haha..hantar pun sesekali ad ahati nak dapat gp

tiefazatie said...

ya allah murah betol rezeki sis..
mudah2an ifa pun dimurahkan rezeki macam sis juga..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails