Saturday, 12 November 2011

misi mencari settee dan swing

kat umah weolls now, ada satu jer settee 3-seater (beli kat Ikea)--so ingat nak tambah lagi satu settee...so dh start survey2--this time nak beli yg leather...

ni antara design yg me suka --mcm tanda dulu lah..memang boleh tempah kaler merah mcm yg me nak :)

tema umah me beige&putih...so now nak tambah kombinasi kaler merah plak, nak jd nampak ceria gitu :) featured wall belum cat...cuma cari settee merah dulu

and me terberkenan dgn swing style gini (of course tak de kaler merah, ada kaler choc ajer ni)...cuma kalau beli, mcm tak cukup space plak nak letak kat ruang tamu...tgk nanti mcm mana :)



note : rumahku syurgaku :) mr hubby kata bila dh beli settee baru and nampak lawa sikit our living room tu, bolehlah me ajak kwn2 dtg umah hehehe :)

10 comments:

DeQWa said...

cantik sette tue,tpi nampak cam besar jer..xmkn ruang ke??..yg kerusi cam buai tue memang terbaik....buai laju2

mama tisya said...

nk dtg umh duduk kt settee br...hehehehe

yanti isa said...

kat mana ni MZ ? settee leather lawa la. Mahal tak yang tu ?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita pun beli leather ari tu, mula2 nak beli PV je tapi hubby kata sekali beli biar yang puas hati amik leather mahal RM2600, hubby memang jenis suka 1+2+3 seater, so 1 seater terpaksa tempah....

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhh rumah suzz makin berseri dgn warna merah you...

me suya said...

yezza..suya suka sgt pg cr barang kat IKEA.. puas hati :)

Em's Family said...

wah, dari kerete baru, sekarang sofa baru pulak u... :)

tiefazatie said...

wah..ok la sis warna merah..sbb hall dh byk putih n beige..

Hanim said...

swing tu sgt bkenan wes...

Chekgu Azrine said...

i like red very much.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails