Monday, 21 November 2011

Won something from InTrend Magz

pg td adik me sms me ckp she got few missed calls followed by sms, that she's one of winners for InTrend contest (sept 2011 issue)...yesza...finally....dh lama actually me tak menang apa2 dari InTrend ni heheh

hadiahnya me masih suspens sbb adik me dgn sedikit blur2 mode kata nak kena tunggu InTrend email her so that we can proceed to collect the prize from InTrend office :) and me nak balik check InTrend sept 2011 issue kat umah nak tgk page promo hadiah tu..sbb me masih tak sure menang hadiah apa ngeh ngeh ngeh :)

Alhamdulillah :) rezeki permulaan yg baik utk minggu ini :)


8 comments:

mama tisya said...

tahniah mz

mamashikin said...

perfume:)

Lin Azlina said...

alhamdulillah...kalau dah rezeki tak ke mana kan...

AyuArjuna BiGoshh said...

me dah lama tak mng dr intrend

Cute MuM said...

tahniah sis..
ada juga lekat hadiah kat InTrend..
kali nie cepat pula die bagi result..

zahira said...

congrats! menang lagi ;)

Zie Fauzi said...

tahniah...rezeki MZ tu...

mama rifQy said...

Murah rezeki MZ!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails