Wednesday, 2 November 2011

Antara McD Chicken McBites & KFC Popcorn chicken | yang mana lebih sedap

me & family mula menggemari KFC popcorn chicken masa dok kat UK...setiap kali pegi KFC @Alfreton Road (halal outlet), memang wajib beli sbb rasanya sgt sedap--actually rasanya sama mcm nugget cuma mini size..kat msia jrg gak beli actually

then me ternampak iklan psl McD McBites kat tv--so time singgah McD, me pun trylah beli sbb nak tau rasanya sedap ker tak


emmm...pada tekak me...rasanya agak masin...so popcorn chicken lagi sedaplah


alang2 dh beli, terpaksalah mkn wpun masin...next time tak mau beli dah :p


uolls dh try ke mkn benda ni? sekali sekala ajer, sbb fastfood not good for health :p

15 comments:

mama tisya said...

tk try lg..rmi bg feedback sedap

Ardini Humaira said...

syedappp!
makan sekali nak lagi :D

Dalila Hamid said...

dela x pernah makan lagi... nnti nk cuba jugak...

me suya said...

da try..
suya plak prefer mc D nyer lagi kot dr kfc.. agaknya MZ makan tu kena yg termasin kot :P

SYANI said...

Tak try lagi...

KSWSK said...

wa stuju ngan MZ kfc punya lg sodap

tiefazatie said...

suka lg mcdeluxe nie..hee

Chekgu Azrine said...

belum cuba pun.. selalunya benda2 camni mmg masin MZ..huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lummmmmmm..

Miza Yusof said...

tak try lagi. baru je tadi lunch mcd :)

Alin Marlini said...

KFC pernah try..Mc D belum lagik..

kakyong said...

x pernah cuba lagi.. lagipun jrg sgt makan fastfood.. 2-3 jer dlm tahun ni..

transformed housewife said...

tak minat Mc D.

akuzle said...

lom smpt nk try... tp aper yg berkenaan ayam, kepsilah pakar...

Nana said...

xpenah try lg
xpe nanti nk try rasa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails