Thursday, 24 November 2011

Kenapa trofi Yuna ditarik balik | *mode geleng2 kepala

semlm lg me dh baca kat few blogs and kat blog beautiful nara psl isu trofi yuna utk lagu terbaik ditarik balik..
sugguh tak professional kan penganjur AIM tu...if there is a genuine mistake, patutnya mlm tu jugak or esoknyalah announce psl that technical mistake...ni lps 2 weeks!!!!! ntah apa2!

me bukan peminat yuna pun--and lagu2 yuna memang unik tapi tak kena dgn taste me--maklum ler , me kan dh 30s..lagu2 yuna tu mcm utk belasan thn or 20s ajer hhehehe

------------------------------------------------

pic selingan--banana split kegemaran mr hubby :p me tak suka sgt ice cream, setakat satu or dua sudu tu me mknlah ie mcm kacau2 org tgh mkn gitu hehhe



note : kalau contest2 yg me join, ada t&c judges decisions are final--AIM punya judges decision tak final and tak muktamad ler gamaknya kan kan

10 comments:

[-suziey-] said...

aah la..menjatuhkan maruah org kan...decision judges xfinal dan xprofessional la..haihhhh

Alin Marlini said...

sedap banana split dan tak sedap bila AIM buat camtu pd yuna

Ms and Mr Red Ribbon said...

betul betul betul, cian yuna... macam kita angkat orang pastu jatuh kan balik... it hurt.
hope yuna saba je la, tetap berkarya :)

Ardini Humaira said...

tak patut tak patut... walopon kita bukan penyokong kuat yuna tapi kita rasa macam tak adil yuna diperlakukan cemni...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

betul tu..not fair..nampak sangat kelemahan dalam decicion making...

kalau org business, "trust" come first..apa yang kita dah deal, tak boleh nak tarik2 balik dah..kalau tak sampai ke sudah org tak akan deal ngan kita...huhu

Nafisa81 said...

lebih baik kalah di malam pertandingan drpd menang pastu kenat tarik balik...sian yuna

cikpia said...

tak senonoh punya penganjur.....!!

Oyis said...

nnt x de kredibiliti dah AIM. pernah dgr ke benda2 berlaku kat Oscar of BAFTA?

Kak Aya said...

kesian pada yuna dan anuar zain yang menjadi mangsa keadaan nampaknya.


kak aya suka suara yuna tapi tak minat dia mungkin sama mcm suzie ckp,pd usia kak aya yg dah 38 ni tak sesuai dgn genre lagu mcm tu.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah.. patut keputusan muktamad.. juri aim tue kena belajar dgn juri2 contest hikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails