Saturday, 19 November 2011

Haruman pilihan hati dari dulu hingga kini | Crabtree & Evelyn

last few months, me beli botol kecik ajer (30ml)...so tak dpt bertahan lama ler

so kebetulan Crabtree & Evelyn sekrg tgh sale sempena krismas...so me kirim suruh Ezna beli masa dia shopping kat C&E outlet @Sunway Pyramid


so dptler 30% discount--jd harga RM98 :) i like :) puas ati sbb 100 ml :) harap2 tahan ler few months hehhe

me memang sgt obses dgn rosewater :) :)

uolls pakai perfume brand apa yer?

note : sweet jer bau EDT rosewater ni...and tak berapa nak long lasting :) kejap jer tahan baunya (or may  be sbb hidung me dh immune/kalis bau) heheh yg penting i like :)


8 comments:

ADEEYA said...

Tak pakai perfume pun kalau pakai pun try try org punya tp me pening bau :/

mama tisya said...

EDT mmg tk tahan lama baunye tp okla sweet2 rose...kalo yg EDP mmg tahan lama baunye

blog-tips-kurus said...

SOGO ade ni.. ingatkan kat my skin je yg tak long lasting. Iris tu ok tak sis? lily lotion sedap! wangi.. :-)

Kak Aya said...

kak aya pun suka bau ni...

me suya said...

EDP is better kot.. jimat..
Suya guna EDT body shop untuk kerja.. tp fevret bgalvari

waalllaa! said...

tak pernah plak bau perfume ni,,nanti la kalau jumpe nk try bau dia camana..skang ni saya pakai Armani code..best bau dia..sweet je..coz saya pun tak tahan kalau bau kuat sangat nanti sakit kepala..

Ummi Dania Yasmine said...

me pon soka rosewater :-)

azura samsuddin said...

zura kenal C&E dr sis lah pastu dah try mg jatuh cinta :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails