Thursday, 10 November 2011

Bukan anak itik hodoh

masa kat sek rendah kan me suka baca buku citer psl anak itik hodoh...last2 bila besar, the ugly duckling jadi angsa yg cantik....

anyway, masih lagi entry bergambar taken at Colmar Tropicale--rasanya these black and white swans are one of main attractions here--crowded org dok tgk swans ni..me plak tak bwk roti nak feed the swans...so posing2 ajer lah..

my ariff sgt suka swans, tak takut langsung

contrast dgn my zharfan yg agak takut2 ie tak suka a.k.a geli2 tgk swan hehehhe



pic last mesti pic MZ :p


note : mr hubby memang pembaca setia blog me...dia ajak me balik kg ujung bln ni---dia kesian kat wife dia lah tu...sbb baca apa yg me tulis semlm ;) tq dear ;)


11 comments:

Cik tikah said...

suka pergi sana :)

mama tisya said...

best jln2 colmar...bgs hubby bc blog cz die tau isi hati isteri..hehehe

SyUhAdA said...

cntiknye tmpat tu..

eynda said...

Cantik gambar last ;-)

AyuArjuna BiGoshh said...

sabarlah suzz...lagi 2 minggu jer u akan balik kelate...nanti i igt nak jumpalah your mum

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

sabar ye suzz, nanti leh balik kampung sedey plak kita baca entry suzz b4 this....

azelyusoff said...

patutlah zharfan berdiri jauh jer.

Ummi Dania Yasmine said...

so sweet mr hubby u :-) zharfan cam ala ala dania je. hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

memang kita memrlukan emak kita.. untung ila dapat jumpa hujung2 minggu.. bila rasa rindu pecut terus g umah mak.. lagi2 dah pandai bawak keta ne..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sama lah kita...hubby pembaca setia blog...kalau tak ada entry, mulalah cakap "sibuk sangat lah arini..sampai tak ada entry tu"..hehe

tiefazatie said...

comel...hee..
wah..hubby sis baca eh..sweet je nie..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails