Wednesday, 2 November 2011

Hari semalam tarikh yang cantik | kemenangan $$$$ penuh bermakna

semalam kan tarikhnya 01-11-11 -- cantik kan sbb no gandaan satu tu...of courselah tarikh 11-11-11 nanti lagi lah canteekkk....teringat plak adik me kawin tarikh 8-8-88, hantaran RM8888.88 ;)

anyway, ada apa dengan hari semalam (selasa)? owh...hari selasa hari me sgt bz bz bz sbb kelas penuh!! tapi semlm me masuk kelas dgn senyuman terukir di bibir ala2 mode dlm hati ada taman...sebabnya...

tghari semlm adik me call, ckp dia baru jer dpt call from a contest organizer, informing him that he won RM5k from one offline contest --yg mana me telah menolongnya utk menjoinkan diri dlm contest iteww....part of the money utk me and part of it for himself--kira win-winlah :)

sgt besh and sgt bersyukur bila menang cash $$$$, lebih2 lg pd ptg smlm me dpt surat--nak kena pegi bayar fees zharfan--zharfan start belajar darjah satu kat sek swasta agama thn dpn, feesnya utk 1st time bayar ni memang cecah RM1k++...so the winning just came at the right moment :) rezeki anak2 me..Alhamdulillah :)

*1st winning Nov 2011

note : pagi2 citer psl kemenangan -- moga2 bln ni rezeki kita semua melimpah ruah..amiin..and jgn lupa kan bahagian golongan yg memerlukan...peringatan utk diri me sendiri ;)


18 comments:

mama tisya said...

murah rezeki mz..tlg adik leh share2 duit:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, jadi pembakar semangat untuk kita ni...

blog-tips-kurus said...

tahniah for both of u!! boy pergi sek agama yek? anak soleh.. :-)

azura samsuddin said...

alhamdulillah sis, tahniah sekali lagi murah sungguh rezeki sis sekeluarga ;)

Eyriqazz said...

tahniah ..murah rezeki MZ...rezeki ni dtg dlm pelbagai bentuk kan?teruskan usaha, InsyaAllah ada hasilnya kan?

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb...memang rezeki u melimpah ruah :) moga terus murah rezeki amin

azlin mrs'Hairil said...

tahniah MZ :D

CaDLyNN said...

murah rezeki MZ...congrats!

Ummi Dania Yasmine said...

Tahniah dear BFF me Suzz :-) Amin...

Nana said...

moga2 ada lagi lepas ni amin2 heheh

Sidratul Muntaha said...

amin ,amin.
zharfan sekolah kat al amin ke kat al huda?!

me suya said...

alhamdulillah
usha tangga kejayaan.
MZ buktikan :)

cikpia said...

congrats sist and adik!!!! sila belanja.... he he....

tiefazatie said...

wah..byk tue!omg!tahniah sis!

*∽ IZAN ∽* said...

masyukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!! seb baik adik ingat jasa kakak ekekekek

mama_umar_maryam said...

tahniah n aminn =), rase nk mntk tlg mz isikan form je on behalf of me,hahaha

kakyong said...

tahniah...

zharfan sekolah mana tu?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah MZ..berganda2 rezeki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails