Tuesday, 1 November 2011

Bukan kasut Cinderella

sandal kesayangan me kaler cream brand Modernmom (hasil menang contest ajer pun)..setelah me pakai dgn jayanya selama beberapa bln--sejak 1st day raya puasa me merasmikan pakai sandal ni..


akhirnya dh rosak...mcm ganas ajer me pakai, tapi rasanya tak ganas pun, pakai biasa2 ajer time pegi ngajar and time jln2...




so terpaksa ler beli sandal baru...

pegi jusco AU2, time tu ada jusco fiesta (last week)...so rembat lah 2 psg--beli RM100 ke atas, dpt ler voucher RM5--ciput ajer

ni brand NYC--me suka design gini..harga RM30 slps diskaun 50%


ni brand CR2, harga RM55 slps diskaun 10%



sekian citer kasut & sandal di pagi hari ;)--me suka kasut kaler cream sbb taste me gitu..and sbb boleh match dgn mcm2 kaler baju :) dh byk kasut me kaler merah+pinky2 :)

tq sbb sudi singgah

uolls bila last beli kasut/sandal baru?


12 comments:

mama tisya said...

hubbyku pn bli sandal & kasut je time jcard fiesta aritu..kita byk color itam...

missbby said...

me too suka kaler krim..

AyuArjuna BiGoshh said...

lama tak beli :(

Ummi Dania Yasmine said...

cantik!!! rama rama tu my taste jugak :-)

Chekgu Azrine said...

kasut yg kedua tu lawa la MZ.. berkenan.. hehehe

me suya said...

chantek..suya pun rembat kasut gak kat OU sabtu ari tuuu.. suka shopink kasut~

Iela Fazielah said...

cantik kasut CR tu.. berkenan!

azelyusoff said...

sandal modernmom tu expensive kan. tapi cepat rosak pulak.

Myra Jay said...

Sis, cantik kasut NYC tu, myra pun berkenan, ok gak harga RM30..

Myra dah lama tak beli kasut baru, raya puasa ari tu pun tak beli, rasanya dah lebih 6 bulan tak beli kasut :-)

SYaMiLa said...

sya suka kaler hitam dn cream..tp yg pasti byk kaler hitam..he3

tiefazatie said...

aah..baru nak tegur sis suka warna cream nie..hee

Gula-Gula Tuntung said...

cantik yg d 2nd 1 tu. Suka pakai design sandal mcm tu :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails