Wednesday, 30 November 2011

Rezeki penutup November | 3 lil winnings

(1) me menang satu pek jumbo diapers brand Baby Love (utk lil ariff lah of course), value dlm RM40 kot...from magz Parenthood under Today Publishing (Nov 2011)--nama mr hubby yg naik (lucky draw)--dh lama me tak menang from Today Publishing--may be nama dh kena blacklist sbb dulu2 kerap menang heheh




(2) nama me naik as one of winners (lucky draw based) dlm segmen Awas Wanita dlm magz Wanita Nov 2011--lupa plak apa hadianya--yg pasti alat2 keselamatan utk wanita (small2 stuff utk simpan dlm handbag kalau tak silap heheh)


(3) menang hamper make up worth RM100 brand IN2IT from magz Lisa--ni contest kat facebook--lucky draw ie email jwpn kuiz ajer--nama adik me yg naik as winner ni :) Lisa ni magz terbaru kat pasaran--content mcm magz InTrend dan yg sewaktu dgnnya


semua hadiah2 kat atas me nak kena pegi collect * sigh

moga2 December 2011 akan membawa rezeki yg melimpah ruah utk kita semua..amiin

note : 12th, 13th & 14th winning for November 2011


7 comments:

Cute Mum said...

tahniah sis..
yang hadiah IN2IT me pon menang..
:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah mama zharfan :))

Chekgu Azrine said...

Tahniah once again.. rezki MZ murah erk

Oshin said...

murah betul rezeki akak kan...rajin join ape2 je contest...teringin nak mencuba la lepas nih hihi

Ardini Humaira said...

tahniah tahniah tahniah kak ^__^

SyUhAdA said...

thniah sis..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun rasa nama ila dah blacklist dari today publishing sbb asik menang

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails