Thursday, 17 November 2011

full story...Me won 2nd prize in Canon Lucky Draw Contest | the prize is Canon Powershot G12 worth RM1899

nilah promo contestnya--contest Canon Calculator ni runs from 1st October 2011 sampai 31st Dec 2011--lucky draw based. winners selected monthly. yg me dpt call semlm tu ialah me menang 2nd prize for October round--dpt camera canon powershot G12--adik me kata ni digicam hi spec ala2 mini SLR gitu, sbb tu harga dekat2 RM2k tu




anyway, pagi semlm, me bwk zharfan pegi clinic UIA sbb demam panas, so kena rest kat sick bay--dari pukul 8 pagi sampai pukul 11 pagi..me lepak2 (kebetulan tak de kelas tapi ada meeting pukul 1pm) tunggu my zharfan rest --doctor nak monitor sbb suhu cecah 40C, sampai kat clinic terus doctor masuk ubat suppository (via bontot)...so lps sejam, suhu masih 39C....lps 3 j baru suhu turun jd 37.6

call in dari canon tu--pukul 10.37 pagi...kuar private number kat hp me...dh debar2 gak...tup2 dgr suara cina lelaki tanya nama me and ckp congrats, u won 2nd prize canon calculator contest heheh
then dia ckp, hadiah akan dikurierkan direct to my mailing address slps 2 minggu :) so me just tunggu ajer lah :) no hassle to collect the prize whatsoever heheh

masa me join contest ni, berangan2 target nak menang DSLR, sbb adik me dh booking nak beli dari me kalau me menang, tapi me tak menang 1st prize (DSLR harga RM3700)...anyway, menang 2nd prize pun me sgt happy & bersyukur--sbb me dh ada both digicam +dslr (both sony brand), so me plan nak jual ajer En Canon G12 ni...convert the prize to cash and buy something tangible and long lasting (mcm perabut etc heheh)

hurry up tau kalau nak join sbb contest ni masih running tau...uolls boleh jer join, senang sbb lucky draw ajer...kena beli calculator canon harga RM20 or above...form boleh download online kat website canon calculator malaysia...me nampak byk jer form kat Giant Batu Caves :)
ni link formnya: FORM

note : 5th winning for Nov 2011
6th winning for Nov 2011-- ptg semlm, me also won some cash $$$ (RM300 ) from one offline contest :)--double winnings semlm :) Alhamdulillah


24 comments:

cikpuanhady said...

waaa..besh tu mz..congratss..

Nana said...

tahniah mz semoga selalu dimurahkan rezeki sempat lagi ni nak komen sebelum nak gerak g oliday hahaha

SyUhAdA said...

wah..besnye..thniah sis..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai.ada jer bertuah yer. tu nak let go berapa ringgit tu ? :)

missbby said...

Wah congrats!! i rasa i masuk blog ni asik say congrats to u la..i suka bila u menang..:)

azura samsuddin said...

tahniah sis, mencurah2 rezeki :)

ajumohit said...

tahniah mz!!! seronok tgk hadiah2 kemenangan mz....berbaloi2

iduraz said...

murah betul rezeki mama Zharfan..:)congrates!

mama tisya said...

tahniah mz....yg adiah dslr 1st prize tu ..kita dh test cz dept ada bli dslr utk kegunaan event..ada kita posing kt fb ngan EOS 60D:)

intanloveamir said...

tahniah kak!!! klu dpt DSLR mmg best lerrr..hehhe

mamashikin said...

seronok tgk mz menang..tp klu sy masuk pun blum tentu dapat sb tak pernah bertuah..huhuhu...
apa pun,tahniah yer kak..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzz, nanti ila nak trylahhh

Eyriqazz said...

tahniah..murah rezeki..

azlin mrs'Hairil said...

tahniah MZ..rezeki mencurah-curah, syukur :D

juelee said...

tahniah sis.. mmg murah rejeki, entri emnang aje sokmo

AyuArjuna BiGoshh said...

hik hik...my fren mng first prize...me baru hantar last week...so tak kisah lekat tak lekat kebetulan nak cari calculator..sbb bz buat kiraan analysis stu result...anyway rezeki berganda2 skrg ni ya...me happy for u

mummy Darin said...

banyak betul contest yang akak menang and me so terharu.. saya baru balik bercuti dari europe and sempat singgah London.. macam akak cakap, saya pun rindu nak balik sana balik... anyway, kalau bosan boleh terjah blog saya http://mikamusz.blogspot.com

Myra Jay said...

Tahniah Sis, Myra pun nak cuba nasib gaklah... :-)

Nad @ MamaZakwan said...

congrats sifu! :)

Jue said...

congrats kak..gile beshhhh!!!!!!!!!!

mamaacha said...

congratsss...sis punya tangan memangbanyk bertauh...joint contest sure menang...best tul..JELES

cikpia said...

congrats sist!!

tiefazatie said...

wah...double winning nie!tahniah sis!bestnya...ifa xpernah lg menang2 nie..hee

nurichinta77 said...

1st impression bler msuk umah awak is "GILER LA DIA! ASYIK MENANG CONTEST JE!".. mata sy blink2.. hehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails