Thursday, 3 November 2011

Pagi2 cerita CD

cd tu bukan vcd tapi cloth diaper...:p

me pernah berazam nak guna cloth diaper, tapi half-way ajer sbb me tak reti manage masa..and me memang tak daya nak basuh CD dgn kerap :p (alasan)..

anyway, semlm me terima hadiah 2 pieces CD- brand Lunatots--sbb pic ariff tersiar dlm pa ma :) me check kat website Lunatots harga (sale price) RM42.40 each :) rasa nak let go/jual ajer ni sbb my ariff memang tak pakai CD dh..pakai mamy poko and huggies ajer :p



bercerita psl diapers...sbb ada FOC t-shirt, me pun beli lah brand Drypers (me jrg beli brand ni sbb tak berapa sesuai dgn ariff--ketat kat bahagian hips)...tp sbb dpt t-shirt tu, sanggup ler beli one pack heheh



ok gak material t-shirt ni :) not bad lah sbb FOC



sekian citer CD di pagi hari :)

note : mode menanti hari sabtu dgn penuh keterujaan--nak gi amik tv + ipad heheheh


9 comments:

missbby said...

kita pun nak try pakai cd tapi masih belum berjaya lagi..

azura samsuddin said...

aina mmg pemakai CD, byk dr jenis coolababy n lunatots tp skrg dah x pki sgt sbb tgh ajar potty train tp drypers tu hahaha zura pun beli gak sis siap godek2 dlm tu t-shirt yg mana sbb kalo leh nak yg I Love Mummy Daddy ...

mama tisya said...

sure tk sbr nk tgu sabtu ni...kalo wat ari jumaat leh gk kita nk join samacz dkt ngan opis...heheheh...

mz nanti raya haji kalo free dtg ler umh my mum kt gombak:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dapat satu je cd hari tue... nak 2 jugak hehe.. ila dah beberapa bulan tak beli pampes.. sebab menang pet pet hari tue

AyuArjuna BiGoshh said...

hr sabtu yg bermakna

Nad @ MamaZakwan said...

kak, kalu arif tak guna n berhajat nak let go, jual murah2 kt saya ek, hehe

cikpia said...

ha ha.... kak mama just like me. kadang2 benda tu bukan best sangat, bukan nak guna sangat tapi kalau dapat free gift mesti akan beli........ hampeh sungguh perangai macam tu!!

tiefazatie said...

wah..comel2..hee..

Cik Bambam said...

kita ingat CD = compact disc! ahhahaha.. sabau jek lar.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails