Thursday, 24 November 2011

Presenting my Canon G12

siyes pantas and terbaik--tak byk contest yg cepat kuar result and cepat dpt hadiah--by courier tu :)


semlm dh selamat sampai En Canon Powershot G12--market price RM1899, kat kedai now ada sale --jd harga RM1699 :)



since me sendiri dh ada sony digicam, sony dslr and jvc camcorder, so this G12 akan bertukar tgn soon...


 memang mini DSLR actually :)


note : alhamdulillah :)


19 comments:

mama tisya said...

bgs antar adiah cpt...tahniah..lps ni dpt cash ye cz akan bertukar tgn

notti netti said...

alhamdulillah..rejeki...ehehehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, banyak dah menang tu, moga murah rezeki lagik k

Nana said...

bez2...
tak try dulu ke ps ngan kamera ni ehehee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh pos je ke?? bagusnye cepat hadiah sampai

Myra Jay said...

Tahniah Sis.. Myra pun semalam sampai kamera Baru 'Canon PowerShot SX150'



**Myra sekarang ni tengah mencuba buat yg terbaik untuk contest yg myra join iaitu Gadget Impian untuk dapatkan DSLR. Doakan Myra ye :-)

mummy_ayu said...

wah....cun tu....

::EIDA:: said...

Bertukar tangan? nak jual ke?

SyUhAdA said...

hadiah yg bes..

cikpia said...

dah ada buyer ker........?? =(

Cik Tqah said...

MZ.. i suke gile cam ni..ritu xmampu nk beli..huuu

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

bestnye~~~ tahniah sis =)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah tahniah MZ :)

Ummi Dania Yasmine said...

cun!! :-)

[-suziey-] said...

waaaa besttttt...kira ok la..u pn dh ade DSLR..so yg ni let go dpt cash..hehee

Em's Family said...

bestnyer !! congrats Suzz!!

@e_da said...

saya pun pakai kamera ni... sgt berbaloi!

Kak Aya said...

tahniah sekali lagi...

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah mz...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails