Tuesday, 8 November 2011

Ceritera prize giving @Guardian KLCC | Listerine & Cetaphil

hari yg ditunggu2 tiba jua--5 nov 2011 ..2 prize-giving rezeki limpahan rahmat dari Yang Esa

pukul 10 am, prize giving by Listrine--nama mr hubby telah dipilih sbg pemenang tempat kedua--hadiahnya tv ldc 40 inci jenama samsung--yg kelakarnya, winner utk 1st prize, sbb dpt hadiah travel voucher, so tak nampak besar gedabak hadiahnya mcm tv lcd 40 inci ni :) staff guardian tlg antar tv ni sampai ke kereta --tak muat dlm boots honda city--letak kat bahagian seat belakang ni :)


pukul 11 am, prize giving by Cetaphil--nama me terpilih as one of 5 lucky winners --dpt hadiah ipad 2 (kaler putih--siyes cun sbb me suka kaler putih :) --3 winners are chosen from Guardian customers, 2 winners are chosen from Watson customers.



me sempat borak2 jap dgn org besar Guardian HQ (bahagian promosi & marketing), --dlm pic kat atas, she's the one yg pakai cardigan purple --katanya, ari tu saja ada 4 prize-giving (the other 2 are oral b & sunsilk contest) , sabtu dpn pun ada lagi byk prize-giving, sbb Guardian sgt aktif buat contest :)

sekian citer pendek psl prize-giving :)

note : rezeki dari contest memberikan kegembiraan utk me & family, terima kasih Tuhan, Alhamdulillah..


17 comments:

amiey lee said...

alhamdulillah...rezeki Allah beri tuk MZ ..huhu cunnn nye ipad 2 tu...

Nana said...

tumpang gembira...syukur alhamdulillah

Cute MuM said...

bestnya.. Tahniah sis..
harap nanti tibalah masa untuk cute mum pula.. AMIn..

azura samsuddin said...

alhamdulillah rezeki yg x habis2 dr-Nya, tahniah utk sis sekeluarga ;)

Cik Bambam said...

Alhamdulillah.. kita bila lak nak mengena dpt tv besor tuh eh kak.. :P

Zana Nordin said...

bestnya
hadiah sumer best2..
esp ipad 2 tu..

rezeki kan

Sidratul Muntaha said...

huhuh..
kebetulan kot?!
huhuhu
time ni org tua pun beli lcd tv,brand haier la tapinya...
sbb tv analog kat rumah tiba2 rosak..
aku tnya la mana dtg duit?!
dia kate ade rezeki Allah beri.
cer try riki klu ade kwn2 dpt benda2 best dari blog depa..
happy tuk kawan2 sbb rezeki kita tu kdg2 Allah dah share sana sini sikit dgn kengkawan walau dlm bentuk yg ak diduga..

mummy_ayu said...

tahniah!! best tu hadiah!!

*∽ IZAN ∽* said...

wah seronoknyeeeee...!! bila la nak sampai seru nak masuk contest offline ni huhuhuh

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah my bff :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzz

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah suzz bestnyerrrrrrrr dapat hadiah besar2 mcm ne..

SyUhAdA said...

besnye dpt ipad ..thniah skali lg sis..

Miza Yusof said...

tahniah mz. murah rezeki mz sekeluarga :)

tiefazatie said...

wah..bestnya sis..tahniah2..moga ifa pun dimurahkan rezeki mcm sis juga..amin..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya banyak hadiah suzz dapat, nak gak merasa hadiah camtu...tahniah k

Nisa Greennnpanda said...

whoa, gile best hadiah2 yg Kak Suzie mnang.. Guardian slalu wat contest eh? nie yg nk join gak nie.. ^_^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails