Saturday, 12 November 2011

Pizza 7 cheese | so cheesy

masa ari raya haji ari tu, lps balik dari Colmar, weolls singgah mkn kat Pizza Hut Wangsa Maju...1st time order pizza 7 cheese ni...


siyes cheesy..me tak tahan sgt dgn cheesy stuff sbb cepat muak--sajer nak try..

toppingnya weolls amik hawaian chicken

anyway, weolls order gak chicken soup, garlic bread, spaghetti



memang tak murah yer mkn kat mana2 fastfood like Pizza Hut ni...


ni bills sebelum discount--dpt discount 30% sbb byr guna maybank card (me guna debit card ajer pun)...so total bills RM58, oklah :) bukan kerap pun, sekali sekala ajer mkn kat Pizza Hut ni :)

siap tapau sbb tak abis -kami ber4 ajer pun, mana nak abis :p

note : uolls suka ker cheesy stuff?

happy weekends uolls!

14 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

me kureng sikit cheese ni sbb yes cpt muak...

missbby said...

memang betul pun..cheesy ni cepat muak...

laskar pelangi said...

cam sedap jerk pizza tu..nak kena try ni. hehehehe =)

Dalila Hamid said...

lamanya x makan pizza hut.... menariknya foto...

AyuArjuna BiGoshh said...

tak brp sedap kan pizza cheesy kali ni...muaks

Eyriqazz said...

yummmyyy..... kena try ni....

Kak Aya said...

kalau cepat muak, tak nak order la...anak-anak kak aya pun tak suka dgt kalau jenis terlalu cheesy

DeQWa said...

sedapnye pizza...dah lama xg makan....sy ske cheesy tap tue la cepat muak plak..hihihi

♥MAMASYAZA♥ said...

cheese tu mmg cepat muak, tapi memang sedap

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

yup memag mahal kan....kita jarang2 makan pizza

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

eija pun dah makan pizza 7 cheese ni..mmg very the chezzy..muak sikit kalau mkan byk..

me suya said...

xsuka sgt piza yg ni.. muak.. heeeeeeeeee

tiefazatie said...

sedap kan..ifa xsuka yg cheese yg seketul tue..muak..yg lain ok je..hehe..

ifa pun baru je spend utk besday adik ifa..guna voucher yg dpt tue..hee..=)

psst..blh msk kontest nie kan sis..hee

Cik Bambam said...

sedapnyaaaa... tngu lar nak terjah..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails