Thursday, 17 November 2011

Souvenir pilihan time pegi holiday

rasanya semua org beli souvenir kan kalau pegi holiday--tak kisahlah pegi obersi or even cuti2 msia :)

me suka beli FM -- sbb me suka kumpul FM, benda tu plak cute and harga pun affordable :)

ni souvenir shop kat colmar tropicale

kdg2 me beli gak t-shirt, kalau terberkenan and harga sesuai dgn bajet, why not kan..tapi mcm byk sgt dh t-shirt dlm almari bj me...tak sempat nak pakai hehehhe

ni FM colmar--harga RM8 or RM9 kalau tak silap (ingat2 lupa plak sbb mr hubby yg byr heheh)

weolls beli sebijik ajer--sbg tanda kenangan and menambah koleksi my FM yg dh sedia byk itew..rasanya dh lebih 50 pcs yg me ada--nanti me kira ada berapa exactly hehhe

uolls kalau pegi holiday suka beli FM ker...


5 comments:

missbby said...

wah cantik FM nya..

Ardini Humaira said...

dni suka beli keychain hehe :D

Chekgu Azrine said...

Baru nk start kumpul..hm..jrg holiday le mz..pity me

tiefazatie said...

ifa pun bru je berjinak2 nie..tp xde pun sllu gi bercuti sis..haha

tiefazatie said...

sis..tp agak mhl la kan harga FM tue..terkejut dgr..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails