Monday, 28 November 2011

bukan tasik atau sungai

ni antara pics yg me snap dari dlm keta...ari sabtu lps masa me kat kg--ni otw dari kubang kerian ke pantai irama bachok


kat certain low areas, memang air bartakung --and kwsn paya/sawah terbiar ni nampak mcm tasik yg luas...ngeri plak..sbb me suka pikir kot2 ada ular yg sgt besar or ada monster dari dlm air tu hhehe



me bertolak balik ke KL ari ni, moga perjalanan pulang kami ke KL dipermudahkan...amiin


10 comments:

mama rifQy said...

semoga selamat ye..ujan dah kurang sket..dr semalam..dah panas..

Em's Family said...

I kesian dekat mangse banjir, sudahlah kene pindah randah sebab banjir, balik tu nak kene bersihkan rumah lagi ..i lagi kesian dekat adik2 yang ambik exam

mama tisya said...

smoga slamat smp ke kl....kt b mmg ujan tk berhenti ek?

zahira said...

banjir? teruk jugak...me pun nak balik kg esok...hopefully cuaca ok. susah jalan jauh kalo ujan2 ni.

me suya said...

Jalan dr Kuala Krai- Gua Musang- Merapoh-Kechau-Padang Tengku Rosak teruk sis.. so be slow ya.. Bnyk lubang.. Semalam baru lalu odw balik :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh kata suzz tak jadi balik kg..

Rizziela said...

semoga orang2 di sana terpelhara dan tak ada benda2 yg buruk berlaku

Chekgu Azrine said...

have a safe journey MZ!!

mama_umar_maryam said...

semoga perjlnn selmt..zt teringat mase skolah kt Pekan dulu,mmg scarylah time nk blk semula ke sekolah pas bln 12 tu,penah few times sekolah bukak lmbt sket

Oyis said...

rindu weih nak main air bah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails