Sunday, 2 October 2011

Triple winning for one contest | Larrie-Harian Metro

ari tu nama mr hubby naik as one of conso winners for contest Larrie-Ratu(Berita Harian)--entry via post and kena kumpul kepala akhbar BH selama 3 hari tu...so me hanya antar satu entry atas nama hubby

ari ni, yternampak my comper fren nama Badz upload result contest Larrie-Harian Metro...kat FB(metro semlm ie sabtu 1 oct--me tak beli metro semlm)
this time..yayy
nama me, nama mr hubby & nama adik me hanim naik as conso winners--hadiah RM50 voucher Larrie each :)  

Alhamdulillah--contest ni entry via email--slogan based kalau tak silap (me dh ingat2 lupa plak)  :) me bantai jer karang mcm2 slogan gigih sbb joinkn utk nama mr hubby & adik me gak tu :) --me karang slogan and then beria2 me suruh adik me email from her email account sbb one person can win one prize, so me memang antar one entry ajer utk me...

actually boleh antar seberapa byk yg terlarat sbb tak pyh bagi bukti pembelian apa2, cuma kena buat slogan lah...so me antar 3 entries ajer sbb tak daya nak karang slogan byk2 hehehhe


note : 1st winning for oct 2011...permulaan yg  baik utk october ni :) moga2 murah rezeki me & uolls..amiin


15 comments:

kemma said...

sis...senyum x perlu kata apa2..hehe..congrats..

me suya said...

org bertuah.. best3

ajumohit said...

Tahniah!!!! Slogan tu yg x gemor tu hihi

SyUhAdA said...

thniah sis~aminn..

tiefazatie said...

wah..sis..untungnya..best2..

DeQWa said...

wah,bestnyer....skali menang 3 tue...tahniah sis...

Lin Azlina said...

mmg permulaan yg baik...tahniah kak

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb....

Affieza said...

Wow kmngn bganda2...Congrats sis

mama tisya said...

rezeki 3 smua mengena slogan mz..tahniah

Nana said...

wahh!! tahniah

azlin mrs'Hairil said...

bestnyer....murah rezeki MZ

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah banyak tu dapat satu sornag lagik, tahniah k

Nisa Greennnpanda said...

congrats kak suzie & famly~!!! bestnye mnang 1 famly.. ^_^

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

emm...nama saya yang no 12 tu. tak sempat nak upload. syok tgk blog awak, ada plak benda ni :). tapi bila agak2nya dorang bagi hadiah ye?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails