Thursday, 20 October 2011

bukan hilang semangat

bz itu indah..emm...ye lah kot, tapi kdg2 bz buat hidup me messy...memang tak terlayan blog lately :(
last week, 4 hari in a row me attend training
minggu ni termasuk ari ni, 3 hari in a row me attend workshop (monash)+seminar (KLCC Convention centre)
apa2 pun, i love my job..

now tgh suspens mode tunggu sama ada my law article utk international journal diterima ataupun rejected...two of my colleagues dh dpt email about rejection...me sgt lah debar2 ni..so far belum dpt apa2 email..harap2 no email yet means good news

du u love ur job with all ur heart? i do...very2 much
note : ari ni gaji masuk utk gomen staff..Alhamdulillah...



9 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka?? tak suka?? ikut mood haha

gilaweb said...

mmg bunyinya mcm bz sgt 2 :p

mamano'a said...

kak..about Prof Aziz Bari..naper AIKOLIANS xstand-up or back-up ekk

DeQWa said...

yeayy...gaji masuk arinie...tpi ...byk bil dok nunggu dah....hahaha

Bardboo said...

sy suka keje sy..which is...fulltime housewife.. =)

me suya said...

me pun suka my job.. hehehe

Nana said...

saya mmg syang keje saya
sebab tak stress mmg sonok

waalllaa! said...

my college pun dapat gaji arini!! sama cam gomen staf..hehe..i like...

tiefazatie said...

moga journal sis diterima..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails