Tuesday, 4 October 2011

jom baca : the winning slogan that won alza | eveready 1 light 1 car promotion

the winning slogan :

Providing lifetime guarantee, excellent performance yet so handy, numerous testimonials prove Eveready worthy, makes my journey smooth and steady.

KUALA LUMPUR: “Tak sangka niat saya menukar kereta baru menjadi kenyataan malah lebih menggembirakan, saya tak perlu mengeluarkan walau satu sen pun untuk memilikinya.



“Saya terlalu berterima kasih kepada pihak penganjur kerana memberi kegembiraan seumpama ini. Tak sabar rasanya saya nak membawa seluruh ahli keluarga berjalan-jalan bersama kereta ini,” kata Mohammad Shahizam Md Yusof, 34.


Shahizam adalah pemenang utama peraduan ‘Kempen Eveready 1 Kereta 1 Lampu’ anjuran Energizer Malaysia Sdn Bhd yang sekali gus melayakkannya menerima kereta Perodua Alza.


Katanya, dia mendapat tahu terpilih sebagai pemenang utama tiga minggu lalu selepas mendapat panggilan telefon daripada penganjur ketika dia menghadiri mesyuarat.


“Pada mulanya saya teragak-agak untuk menjawab panggilan itu namun gerak hati mengatakan panggilan itu bakal penting, akhirnya saya jawab juga dan tak sangka jangkaan saya tepat,” katanya pada majlis penyampaian hadiah itu, semalam.


Hadir sama, Pengarah Komersial Energizer Malaysia Sdn Bhd, Michael Teoh.


nope, i didn't win in this contest..i antar 2 entries, tak menang apa2 pun not even conso--kesian i :p (conso RM1k for 10 winners) :p
slogan yg menang grand prize was published in the Star yesterday
nice, rhyming slogans :) besh kan dpt menang keta tu, the winner is so young--he must be the hardcore comper...impian all compers to win cars from contests :) :) amiin...for myself and for uolls, moga2 ada rezeki utk kita semua dlm apa jua yg kita usahakan

note : byk plak entry i psl contest montest lately--mood bercontest sudah mari hehehhe moga2 ada ler rezeki :)


8 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

WOW SUPERB BEB...LIKE 10 KALI

SyUhAdA said...

siyes bes giler..rezeki msing2..

Ummi Dania Yasmine said...

seriously suzz....i pun aim nak menang kereta....any car....pastu i nak jual kereta tu dan tukar kepada money money money...bayar segala hutang tu....hehehehe

Cik Bambam said...

mood contest sudah mari but diff not in blogging way! ehhehehe..

Nana said...

adeh sy klw bab2 slogan ni mmg payah skit la mz...tp dah rezeki dia kan beznye dpt kete

mysha said...

beSt akak kan meNang keTe..

sy mmG fail bab slogan2 nih kak...huhuhu

tiefazatie said...

pergh..alahai..bab2 slogan nie..byk lg ifa kena stdy..hee

Oyis said...

mak aiii menang keta. best2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails