Monday, 31 October 2011

Setelah lama tidak ke Nelayan

kali terakhir me & family besar me dtg sini ialah thn 2009 sblm me fly ke UK..

Restoran Nelayan Titiwangsa adalah salah satu tempat me & family buat mkn2 beramai2...sbb faktor lokasi dekat dari area umah me, parking byk, surau yg selesa, toilet pun ok, and dekat dgn taman in case nak ronda2..and paling penting, harga buffet seafood masih lagi kategori affordable (RM26 per pax) --wpun ketam2 & udg kecik2 ajer sizenya :p

dinner semlm, me belanja my kakak, my BIL, my nephew and my adik lelaki and their family, sempena....(kesyukuran and berkongsi kegembiraan setelah me lulus phd dgn jayanya)

ni dessert--kuih sagu sgt sedap--yg pakai tudung pink kakak me--umur 47 tp slim melim


ni part mknn asas--ada nasi minyak and lauk2, ada mee goreng ;)--dlm pic kelihatan adik lelaki me & his wife

ni resitnya :)

utk buffet mlm, restoran ni bukak dari pukul 6.30 pm, me plak sampai terawal sikit ie pukul 6 pm, so terpaksa menuggu setengah jam tapi me tunggu kat dlm restoran :p semlm tak leh ronda2 taman sbb hujan agak lebat...wet day sebelah ptg kan kan KL now...so my En Sony yg me bwk tak dpt me gunakan utk berposing2 di taman ;)

note : hari ni hari terakhir october...tinggal 2 bln ajer lagi utk thn ni...moga2 kita semua dimurahkan rezeki dariNya...Amiin

9 comments:

mama rifQy said...

ingat restoran nelayan,,,ingat kampus Kolej Tun syed Nasir kat tiasik titiwangsaa tuhhh......

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

ha ah semalam hujan lebat kan, dah lama tak pi makan2 camni...bestnya mahal tapi berbaloi tak pe

Nana said...

saya dah lama tak g sini sejak ada tupai2 , sabak & flaming

Cik Bambam said...

kita pon dah lama x jengah ke sini.. :P dulu pergi sini masa celebrate anniversary parents yg ke-25 thn.. dah dkt 15thn kot! phewww~

Chekgu Azrine said...

pernah makan sekali je kat restoran ni MZ.. okla.. not bad..

mama_umar_maryam said...

las pegi rest ni mase sekolah menengah kot,lame giler,heheh,tp nnt ade wedding my fren kt sini,con4m nak pegi!

tiefazatie said...

aah..skrg musim hujan dh nie kan sis..
sedap tue mkn nie..hee

Miza Yusof said...

dah lama x ke nelayan. nanti nak datang sini ler :)

Oyis said...

not bad jg harga nya. saya pon dah lama x ke sana. wonder apa yg dah berubah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails