Thursday, 27 October 2011

First time bershopping di Hush Puppies Apparel @1Utama


semlm kan cuti, so mr hubby bwk me & kids jln2 kat 1utama....me dh bwk siap2 voucher Hush Puppies yg me menang dari Female Magz tu...kot2 terjumpa outletnya kat mana2 kan..and kebetulan plak terjumpa ler...siyes tak cari pun, jln2 then ternampak, apa lagi laju jer me masuk Hush Puppies ni..

me tak pernah beli bj brand ni sbb kebanyakan bj ada lambang/trademark Hush Puppies tu...and harga pun tak berapa murah :p
selain belek2 bj utk me, me suruh mr hubby pilih bj utk himself...me dh byk bj sampai tak abis nak pakai mcm2 dress yg me beli kat UK..aisehhh...
so mr hubby pun pilih2 belek2 cari bj yg cuma ada perkataan tapi tak de pic/lambang puppy..

so dpt ler sehelai-normal price tak de sale ni...pic gelap sbb me snap mlm semlm...cutting slim fit, kaler biru..so mr hubby amik size XL, wpun biasanya dia pakai saiz L or M



wohooo..harga tak murah yer...RM69.90 ...kalau tak guna voucher tak beli ler kot...biasanya t-shirt mr hubby yg weolls beli harga RM30-RM50 ajer sehelai...:p
tapi t-shirt hush puppies ni material/fabricnya memang high quality and sgt soft..design pun cantik ni..memang me berkenan lah utk mr hubby pakai hehehe ala2 design org muda2 giteww--mr hubby kata nak pakai utk attend prize giving time amik tv lcd nanti hehhehe

ada balance lagi RM30, me amik brg utk me plak...1st time beli brand ni..biasanya me beli brand Jusco ajer hahaha



ni resitnya...top up RM3.80 ajer :)


memang syok bila shopping tanpa merabakkan poket :) dgn hadiah hasil contest montest segalanya mungkin :) tiada yg mustahil :)


Alhamdullillah atas segala nikmatNya...tiada yg lebih menggembirakan melainkan berkongsi hasil kemenangan dgn org2 tersayang :)

note : uolls memang guna kasut/bj brand Hush Puppies ker?

14 comments:

mama tisya said...

pernh bli gk bj hush puppies tp time jcard sales la...kalo tk sales mhl...tp tu la kena cr yg tkde gmbr puppy tu...

waalllaa! said...

waah..shopping dia..kalau kat hush puppies saya akan beli panties n boxer aje..saya suka panties hush puppies..best..tapi sekrang dah jarang beli dari that shop sebab malas nak bergerak jauh..hehe..

Cik Bambam said...

kasut pon selesa kak.. nxt time beli kasut lak! hehehe

- dieyana - said...

tak penah beli hush puppies, masuk tgk2 ada lah..heheh...

hajarus said...

pernah sekali je beli brand ni itu pun time tu ade sale... kebetulan terbekenan tu yg beli tu... ;d

mummy_ayu said...

pernah gak..tapi sama la ngan Amy..beli time sale je la...

Noor Wahidah Mahat said...

salam singgah..

wah.. syoknya shoping gini tanpa kuar duit yek? hehe.. kalau hari2 dapat gini lagi bagai di syurga.. hehe..

btw.. slaam kenal.. and jemput singgah blog i.. :)

http://madammondoq.com/

Cute MuM said...

pernah beli masa sale..
memang best shopping tanpa rabakkan poket..
dah rasa masa shopping barang NIKE..
:)

missbby said...

memang seronok kan, shopping dengan voucher..untung u..

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz naper tak beli barang yang ada diskaun? :)

Chekgu Azrine said...

tak pernah pakai brand ni.. hehehe.. tp ramai ckp brand ni kasut dia best erk??

anisalya said...

pernah beli kasut je kat Hush Puppies. selesa sangat kasutnya.

Nana said...

sy bli hush puppies time jcard sale je hehe
mmg mahai..
nak2 kasut dia
ratus2
tp sgt slesa

tiefazatie said...

bestnya..mo jd mcm sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails