Monday, 17 October 2011

Ipod Nano bertukar jadi Ipod touch | but how?

baru balik dari ofis SmartHeart kat Mont Kiara-me tak biasa dgn area tu..so tersesat beberapa kali...:p

then sampai kat ofis SmartHeart, the staff said that my prize dh ditukar ie diupgradekan dari Ipod Nano kpd Ipod Touch--alasannya, Ipod Nano tu kecik sgt sizenya ngeh ngeh ngeh rezeki :)

hadiah yg me dpt ni--me check kat website apple: harga Ipod Touch 8gb ialah RM699, Ipod Nano hadiah asal yg me menang tu dlm RM550 ajer...so dpt different item at higher valuenya--so hilang rasa tension sbb sesat2 tu hehhee

Thanks SmartHeart :) siap dpt shopping bag kaler pink + 3 pack cat food--utk my sister's cat lah jwbnya :)

note : me belum sempat snap pic Ipod Touch tu---kaler putih :)---sizenya and rupa bentuknya sebijik mcm iphone 4, yg membezakannya ialah ipod touch tak leh guna utk make phone calls :) fungsi2 lain adalah sama mcm ipohone 4 :) tu kata Mr hubby lah, me bukan tau sgt bab2 gadjet ni :)


6 comments:

Cute MuM said...

tahniah sis..
me pernah dapat ipod touch 32g..
tapi dah jual.. hihi..
kalo sis taknak jual,
boleh bagi anak main games..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

rezeki tue..alhamdulilah.. kalau downgrade baru sakit ati hehe

CaDLyNN said...

bestnye...congrats mz

KSWSK said...

mont kiara dekat ngan opis wa

fizzzy Ian said...

i love iPod touch (walaupun umur dah tua)
seriously ubat buat layan tension. lebih kurang PSP tapi bentuk lagi cun. Boleh download games, lagu, pod cast, tengok movie, jadi lomo cam plus dia ada wifi so blh online lah.
semua tu d/load di iTunes.

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..syukur alhamdullilah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails