Wednesday, 26 October 2011

Kenapa saya suka GIANT

sebab utama, Giant ni hypermart yg paling dekat dgn umah me (Giant Batu Caves)....and sbb tempat keje mr hubby pun dekat2 dgn Giant, so hampir setiap hari me & anak2 lepak2 kat sini sambil tunggu nak fetch mr hubby...so kdg2 hampir setiap hari kami beli belah kat sini :p

me suka mkn kat foodcourt Giant sbb ada few stalls yg mknn murah & sedappp ;)

sbb lain, kat Giant biasanya byk borang contest ngeh ngeh ngeh ;)and Giant sendiri selalu buat contest and me dgn gigih sentiasa menjoinkan diri tapi tak pernah plak menang

until last month, nama me naik utk conso contest Giant-Visa Debit (lucky draw based ajer ni)--so dpt hadiah voucher Giant RM200...me tak dpt attend prize giving, so baru 2 hari lepas me dpt amik voucher ni...



4 keping x RM50---dh abis sekeping (RM50) guna utk beli tshirt boboi boy utk my zharfan & ariff :) minat benor dgn watak boboi boy tu....

moga2 ada lg rezeki me & family dgn contest2 Giant, Insya Allah

note : cuti deepavali uolls pegi mana?


9 comments:

al-lavendari said...

saya juga minat dengan giant dan kebetulan pula itulah pasaraya yang paling hampir dgn rumah saya.

Sharinginfoz said...

alamak seronoknya dapat voucher tu...

me suya said...

yey... nt anak2 MZ da besar pun mesti diorg pun suka join contest.. ikut jejak

Totie@Tomy said...

giant best mcm2 ada kalau nak shopping biasa saya pi giant dengan tesco..sbb tu jerk yang dekat dengan rumah,..tesco lak dekat dengan opis..hehe

jemarisuri said...

selalu dapat voucher jusco ngan parkson je....hehe

Ummi Dania Yasmine said...

me suka giant sebab dekat dengan rumah....:-)

Chekgu Azrine said...

duduk rumah je MZ..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, kami pun selalu gak pi giant kota damansara, sebab balqis suka main playground kat situ, ari ni planning nak pi beli DSLR baru menggantikan yang lama tu....

tiefazatie said...

murahnya rezeki sis..mau puluh2 ribu nie kan sis menang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails