Wednesday, 21 September 2011

2nd winning semalam | won RM200 Giant Voucher from Giant lucky draw

masih lagi citer psl kemenangan yg berlaku semalam...ketika me sibuk layan FB psl my RM5k winning tu, dlm pukul 4 ptg gitu, ada lagi call-in, private number la plak...mode dh suspens ni....then dgr suara lelaki cina, ckp in english, nak konpemkan nama me, alamat and then ckp "congrats, u won one conso prizes" for the contest below..


the prize is RM200 voucher giant :) Alhamdulillah....ni 1st time me menang contest organized by Giant--and it is a lucky draw based--julung2 kali me menang lucky draw based ni...me antar more than 10 entries ni...dlm belas2 entries gitu, setiap form nak kena attach resit RM60 paid guna visa debit card. contest ni ada dua fasa, so fasa 1 dh berakhir now fasa dua tgh running. so me dh tak leh join utk fasa 2 sbb dh menang conso ni...mr hubby tak de visa debit card....

faktaya, me tak penah tak join mana2 contest by Giant--sbb umah me dekat ajer dgn Giant Bt caves, so me memang shopping kat sini regularly :) and sblm ni, wpun gigih join semua contest by Giant, memang nama me tak pernah sangkut ie tak pernah menang any contest by Giant ni ;)

prize giving selasa next week, kat Giant Kinrara--tak pernah ke sana--nak kena google map ler jwbnya ni

so hari semlm berakhir dgn penuh kegembiraan...syukur ke hadrat Ilahi atas limpah rahmatNya--wpun belum ada rezeki utk menang kereta--contest Giant tu GPnya keta ;) ;) Insya Allah, kena teruskan berusaha dan berdoa :) moga2 dimurahkan rezeki utk contest2 yg lain pula...Amiin

tq sbb masih sudi baca :)

note : 7th winning for Sept 2011


19 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah sifu....

Norazrani Maamin said...

tahniah mz...bestnya menang voucher lg..amek hadiah ket giant kinrara ke?kul brape?opis dkt sgt ngan giant tue...kalu ade rezeki, blehlah jumpe akak..hehe

Aku Ibu Muda said...

giant kinrara senang je nak cari MZ... :)

Cute MuM said...

tahniah..best sangat.. tak pernah rasa pergi prize giving.. nak jugak.. hihi..
me tak join walaupon asyik nampak form nie.. sebab takder visa card.. hihi..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

nak jugakkkkkkkkkkkkkkk

mummy_ayu said...

murah rezeki kak suzie..tahniah!!!

mama rifQy said...

tahniahhh!!!

ann said...

bertuah nyer ^^ tahniah

Myra Jay said...

Tahniah Sis,


Myra mmg kagum dengan Sis, menang yang hebat2 :-)

Tahniah ye..

iduraz said...

TAHNIAH....memang murah tui rezeki you.

Wansteddy Tales said...

Rezeki berganda ya kak suzi. tahniah oh! beshnya ;)

Nana said...

tahniah mz!

mama tisya said...

rezeki melimpah2 even conso still dpt byk gk tu

tiefazatie said...

wah..ebstnya..murah rezeki sis..tahnaih!

Cik Bambam said...

murah rezeki lagi..Alhamdulillah.. :)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tahniah..rezeki berganda...

Ummi Dania Yasmine said...

gulp gulp telan air liur....i dok tangguh tangguh masuk contest ni. Akhirnya melepas.....bila u menang...rasa nak try untuk 2nd phase...:-)

TAHNIAH SUZZ!!!

Chekgu Azrine said...

u mmmg murah rezki la MZ!!

eisyaawie said...

setuju sangat dengan chekgu azrine....u mmg murah rezeki..!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails