Monday, 12 September 2011

Buntu

bukan buntu apa pun...tak de idea nak mkn apa untuk lunch ni---ari ni isnin tapi me tak puasa sbb ada aerobic ptg ni....esok Insya Allah plan nak puasa :)

ni antara my fav lunch menu....apa2 jua yg jenis sup...sgt contrast dgn mr hubby yg suka mkn nasi campur ie nasi putih dgn lauk...dia tak suka sup2 or ladna2 tu...


me seboleh mungkin cuba kurangkan rice intake--tp kdg2 tergoda gak sbb mr hubby mkn nasi kan :p

note : my weight statik ajer...tak turun2 ni...entah bila nak lose weight--aerobic makes me fit, tapi kalau tak diet beria, memang bdn me jenis susah nak lose weight--jeles dgn those yg selim melim tapi mkn dgn jayanya tanpa risau apa2...

11 comments:

me suya said...

suya pun tak suka sup..
suya lebih suka makan yg kering2

Nana said...

sama la saya pon suke makan sup
nak2 klw time demam2 sup la yg jalan
klw g makan ayam penyet kan bese dia xde sup kan sy akan oder sup utk jadi kuah

missbby said...

saya suka nasi dan suka makan yang sup2 ni especially soto..sedapnnya

mama_umar_maryam said...

hehehe,zt kan klu dah buntu sgt mmg masak soto je..suke sup,tp lg suke begedil ;)

Ijah EmoTemo said...

hee ijah sup mmg favourite! klu pergi kedai tak nak mkn yg mcm nasi ke apa , mmg akan makan apa-apa jenis sup. :)

aimaniman said...

semua mama iman suka makan.. xkira la sup ke nasi ke... sumer masyuukk... sedapnya, banyak makanan time raya ni

AyuArjuna BiGoshh said...

keu teow nampak sgt sedappppppppppppp

Chekgu Azrine said...

saya pun jeles gak MZ dengan manusia2 yg metabolisme dia tinggi daa...

tiefazatie said...

bestnya makanan ini..hee..

aah sis..ifa pun jenis ssh nak turun berat bdn..huhu..

juanita said...

hari2 makan ni ley kurusss

anisalya said...

sy pulak dalam proses nak gemukkan badan. huhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails