Friday, 23 September 2011

Welcome lil baby | few minutes after born

adik perempuan me (Hanim) selamat melahirkan baby girl seberat 2.5 kg @KBMC pada ptg semlm (Khamis 22 sept 2011)

 fresh from womb!! ni pic baby beberapa minit (jam pertama i beleive) lps lahir--dh siap pakai diapers tu :)

congrats to my beloved sis and welcome baby kecik to our family :) nama baby ni marissa... :)

note : MZ akan balik KB esok tghari naik air asia--beli tix on the spot--giller mahal--for MZ and 2 kids, one way tix costs me almost RM500. sbb important event in family kan :) duit boleh dicari, priceless event kalau dh berlalu tak leh ulang balik :) hanim temankan me dlm labour room masa me lahirkan my zharfan, and me tak dpt balas balik budi hanim, so moga2 kepulangan me utk balik tgk baby kecik akan buat hanim happy--adik2 lelaki me (nizar & Dr Awi) memang dh ada kat kelate pun :)


13 comments:

Ya ALya said...

nama sama dengan baby ya gak yg lahir 28.8 tadi...marissa gak....sebaya la ni......

congrat untuk adik Mz

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah hanim.................comelnya marissa :)

azlin mrs'Hairil said...

tahniah hanim...bestnyer bby gurl

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah hanim!!! wah sweet nama marissa :-)

Rizziela said...

Bestnya dapat bb gurl..mesti kak suzie x sabar sabar nak tengok new bb kan ? jangan lupa tayang kat sini yer

Cik Bambam said...

congrats!! ^^,

Ms and Mr Red Ribbon said...

tahniah.... cute la baby marissa... buffday agak2nya sama ngan saya :)

anisalya said...

congrats utk family sbb dpt anggota baru. bertuah la MZ sbb adik tu temankan masa dlm labour room. ada org tak ada peneman dan lgsg tak dibenarkan menemani.

azura samsuddin said...

tahniah sis dpt anak sedara baru ;)

-atiQah- said...

tahniah..buat adik MZ.. :D

waalllaa! said...

saya pun temankan kakak2 saya masa bersalin dulu.. yang sulung operate.. saya la yang jaga n sponging dia..tukarkan pad dia n cuci pe**t dia.. yelah..sbb operate kan nak bangun2 susah..n i gilir2 jaga dia dengan husband dia..huhu.. takut jugak sbb saya fobia sikit dengan darah nie..hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah MZ dapat babay kecik dari adik MZ.. ila pun dah pasang niat kalau adik ila pantang ila nak jaga.. sbb masa ila pantang bgilir2 diorang jaga ila

tiefazatie said...

wah..comel!tahniah utk adik sis..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails