Thursday, 29 September 2011

Gaji blogging bulanan OTW -- tq Nuffnang | lagi entry segmen MZ di mata uolls


nilah gaji selama sebulan ehsan dari nuffnang (CPC ajer ni--sbb tak de BE until recently)--ni income utk bln Ogos 2011 :) tak cecah RM100 pun, tapi me jenis tak leh tunggu lama nak kumpul2, setiap bln memang me tekan cash out kalau dh lps RM50 hehhehe duit ni akan masuk yippie account my boys :) :)

note : utk bln ni (sept) income nuff blog ni cuma RM58 ajer, still nak cash out gak mlm ni or esok :)

--------------------

segmen MZ di mata uolls..
ada lagi yg sudi buat entry utk me :)

 http://iniblogfatin.blogspot.com/2011/09/nak-jadi-macam-beliau.html

tq fatin :) malu2 kucen tau bila me baca entry u tu :)
alahai, sebenarnya...me ni orgnya biasa2 ajer, low-profile giteww :) and me yakin, semua readers blog me orgnya hebat2 belaka :)
apa2 pun yg kita buat, just do it with all our heart, Insya Allah, no regret later :)

note : tiada kata secantik bahasa utk me ucap TERIMA KASIH DARI HATI--utk uolls yg sudi buat entry, juga utk uolls yg sentiasa singgah di blog kecik ni :)

23 comments:

mama tisya said...

rezeki ank dr nuff..masuk bank

AyuArjuna BiGoshh said...

me perap jer.... sebab sikit :)

missbby said...

its ok sis..rezeki anak2 tu..

mummy_ayu said...

ooo..Ayu kali nie saja nak kumpul dulu...

Ya ALya said...

syukur rezeki anak2...

eima said...

klu rajin mmg ade hasilnye..... anyway tahniah tau

daydeck86 said...

dia terus masuk dalam bank or dia hantar cek kak

Rizziela said...

saya x pernah dapat pun duit dr Nuff

Nana said...

ehhe syaa plak jenis suke kumpul banyak2 baru bez dapat duit banyak ehhee

azlin mrs'Hairil said...

rezeki mz...alyn tahun bile ntah baru dpt merasa income Nuffnang nie

ajumohit said...

Tahniah masyuk!!!

Nad @ MamaZakwan said...

eh, sama lak kita punye amount ;) hehe

Lin Azlina said...

sis..sy punya nuff pun lebih kurang rm57 gtu..gatai tgn jugak nk cash out tp cam sabar2kan jer lagi...hihi..anyway...syok kalo tiap bulan dapat cash nuff even rm50 pun kan

kak ina kl said...

ingat nak kumpul selepuk tapi tak leh tahan lah..nak cash out gak esok

me suya said...

xbua entry pun suya ttp hari2 sggh blog mz.. hehehehe

Myra Jay said...

Sama la kita Sis nak cashout gak esok.. :)

Nisa Greennnpanda said...

wah..bestnye dpt cashout..hehe.. sy ntah bile lg..

anisalya said...

me jenis suka kumpul dulu. bila banyak br sedap mata memandang. hehehe... mcm la dapat income ribu-riban kan?

Chekgu Azrine said...

Blm blh cash out cz blm rm50..huhu

CuppyCakeMommy said...

cekidout our latest promotion of smart educational toys..

add us in FB at intelligent.toys@yahoo.com

tiefazatie said...

untungnya sis..tiap2 bln cashout eh..ok la tue..ifa kalu blh...lama dh nak wat gitu gak..tp xmampu..haha..so insyaallah..esok nak cashout gak..hehe

Mama Zharfan said...

@daydeck86 : nuff akan pos kan cek ni kat alamat kita, and then kita kena bank in :)

mama rifQy said...

ape2 pon..mmg rezeki memasing kan??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails