Thursday, 15 September 2011

Sweet Couple of the year - Lisa Surihani and Yusry KRU | moga cepat2 naik pelamin :)

last few days ternampak pic diaorg beraya sama2--kat blog beautiful nara--


then ari ni terbaca plak psl couple yg sweet ni kat Utusan Malaysia Online

Menurut Yusry, tujuannya membawa Lisa adalah untuk merapatkan ukhuwah antara gadis berusia 25 tahun dengan ahli keluarganya memandangkan hubungan mereka sudah berada di tahap yang serius.



“Bukan itu sahaja, saya juga pergi beraya ke rumah Lisa untuk bertemu dengan ibu dan adik-beradiknya yang lain.

Kami serius dengan hubungan ini, maka sebab itulah saya bawa Lisa ke kampung saya.


“Mengenai perkahwinan pula, saya atau Lisa belum lagi memikirkannya. Tunggulah, jika masanya sudah sampai, kami akan umumkan. Insya-Allah,” ujar Yusry ringkas.


Tambah Yusry lagi, Lisa membuat kejutan untuknya apabila membuat rekaan samping baju Melayu yang berupa ala-ala skirt mini.


Yusry kata dia serius tu....harap2 cepat2 naik pelamin...

note : my notty mind can't avoid from thinking--Lisa tak takut ker kot2 jd mcm nasib Erra Fazira lps kawin dgn Yusry tu hehhe apa2 pun soal jodoh di tangan Tuhan kan :) yg penting Yusry poket tebal and bagi me, Yusry good looking--masa me remaja me big fans of KRU :p citer dulu2 daaaa


5 comments:

syawalsimpsons said...

bile tgk lelama...dorang mmg sweet couple

Oshin said...

ape yg jadi antara dia dgn Erra tu da lepaskan...doa yg terbaik je la...kita x tau ape yg sebenarnya jadi dulu... :)

mama tisya said...

mmg sweet tgk diorang ni..hrp2 cpt kawin

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzz ne..nakal tau.. dah 2 kali suzz buat komen mcm tue.. cuba cek entry tentang diorang yg suzz penah buat..haha...tp ila pun pk benda yg sama..kiki

tiefazatie said...

ada jodoh xkemana kan sis..tp tue ah..takut gak jd cm erra nie..xpe la..kte doakan yg baek2 je la..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails