Thursday, 8 September 2011

Hadiah kecik hadiah BESAR (saiz)

blog MZ ni kalau tak de entry psl hadiah or psl contest rasa tak mcm tak kena ajer heheheh nama lagi kaki contest kan, wpun so far belum menang hadiah yg betul2 grand..moga ada rezeki soon, Insya Allah

anyway, last 2 days, me baru terima 2 latest prizes..

hadiah kecik--pen drive 2GB-- ni conso contest Impact Count & Win by Tongee KL

and hadiah besar....BESAR SIZE :p


kotak besar gedabak...

yeszaa chicky soft toy size 32 inci ni...sama besar dgn Ariff ie tuan punya chicky :)




hadiah ni me menang contest chicky mr bean--hadiah conso ajer ni....nama lil ariff...my BFF ayu rafikah pun menang gak, and dia dh kali ke 3 menang, every year dia menang sbb contest ni annually dgn themed berbeza

selain chicky, dpt voucher toys r us 2xRM50


and voucher KFC/pizza/rasamas 10xRM10

pic gelap sbb me snap time dlm keta ni...pukul 7 pm masa pegi fetch hubby balik keje :)

besh kan tiap kali menang contest :) Alhamdulillah

tips? nrajin join and antar byk2, sbb insya Allah akan sangkut tak besar kecik hadiah nya hehhehe


11 comments:

missbby said...

congrats sis...

~♥ iella ♥~ said...

nama kita sama erkk?? fadhilah...

syoknya dapat adiah tue..sama besar gn badan dah pun..hihi

http://fadthnwan.blogspot.com/

me suya said...

MZ bg tips pun mlas jugak nk join.. ngeh3

mama tisya said...

best patung chicky beso & voucher tu...tahniah

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- msk chicky contest ni, i perasan satu jer...stp kali mng nama anak yang lain akan naik...bergilir2...even letak lain alamat...maybe bin/binti zulhazmi kot hehehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oh nak join fb kfc lah pulak hehe

anisalya said...

tahniah...tahniah...
best dapat hadiah. especially chicky tu.

juelee said...

wah bestnye.. MZ camne leh join contest chicky tu?

kayyana said...

wah.. dpt patung kfc... hehehe... bestnye. tahniah kak

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!

tiefazatie said...

wah..sgt best!puas la mkn kfc nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails